Kıraç ile Funda Arar ın rock müzikte kalite biziz diye söylemine Özlem Tekin in cevap verdiğini duydum.Doğru mu?serox demiş ki:Yazın çıkacak albüm için kıpırtılar başladı 🙂
Fakat Özlem Tekin de müziğine gerekli önemi vermezken,artı bu söylemi sindiremeyecek daha nice rock sanatçıları varken özlem neden atlamış onu anlayamadım...serox demiş ki:Doğrudur... Bence okumuştum gazetede... güzel cvp vermiş...
serox demiş ki:anlamını gerektircek bir durum da yok zaten... yazın albüm gelince anlarsın...
quote]
Fesupanallah yaa...
Birader müziğe gerektiği önemi vermedi,yalan mı.Dizilerle uğraşmaktan aksattı müziğini.Ama bende özlem tekin i beğenen bir insanım.Kalpsiz deki başarısıyla neyin ne olduğunu tekrar hatırlattı zaten millete.Senin açıklamanı gerektirecek bir durum yok ortada.
Tamam anlaştık.İnşallah öyle olacak.serox demiş ki:Kardeşim ben de onu diyorum... Özlem müzikle yakın bir zamanda harika bir dönüş yapacak...
Diziyle alakası yok mu 8Oere_-19 demiş ki:Dizilerle alakası yok.Bu aralar güzel bir oyunda mükemmel bir performans sergiliyor.Zaten kendi de açıklama yapmış "oyunculukla çocukluğumdan beri ilgileniyordum ama sonra metal müzik,asi kız olmak daha ağır bastı müzik öne çıktı" diye.