serox'um..sana özz konusunda sonuna kadar katılırım..özz ün ruhu,kalitesi,yaptıklar ve yapacakları konusunda özz zaten bizim bi'tanemiz..amaaaa....
bak bizim için özz neyse bazıları içinde sebnem öyle..kimisi için de aylin aslım yada filanca her kimse..
bazı gerceklerin,müzikal kriterlerin yanısıra bi de işin psikolojik ve duygusal boyutu var..en iyi kim diye arastırıp sevmiyoruz kimseyi..sevginin bi açıklaması yok zaten..neden sevdiğini düşündüğünde bile karmaşaya düşüyosun bazen..özlem ,sebnem,ayşe,fatma...bunları sevenler kendinden bişey buldukları için kendileriyle özdeşleştirdikleri için seviyolar bu insanları..
kimse kkimseye o bundan daha ii sen de bunu seveceksin diyemez..dememeli..bırakın herkesin sevdiği en iyi olsun onlar için...
benim için öz,senin için öz..ama bilmemkiminki şeboysa şebo olsun onun kraliçesi..nasıl sana bana kimse özzü bırak şebocu ol diyemezse,dedirtmezsek,bizim de kimsye bunu dikte etmeye hakkımız yok...
BİZden olanlar bilir,şebnem ferah başlığımız şebnemi sevmeyen özcü arkadaşlarımızla,şebnemi de seven özcülerin birbirine girmesinden dolayı kitlenip duryodu..bnim açtığım son şebnem ferah başlığının ilk mesajını editliyorum buraya..ben ce bu başlığı özlemi konuşmak için kullanmalı ve şebnem seven insanlara da saygısızlık ederek "tekinist" adına zarar vermemeliyiz...
işte özlemtekin hayranlarına verdiğim şebnem ferah esajı şu şekildeydi:
"*özlemtekin-şebnemferah ; galatasaray-fenerbahçe diildir..bugün spor bile hoşgörü ve anlayış ilkelerine dayalıyken müzik gibi paylaşım gerektiren bi konuda kavga ve husumet hiç kabuledilebilir bişey diildir...
*ne özlem şebnemden iyidir,ne şebnem özlemden iyidir..ikisi de kendi yolunda çok başarılı saygıdeğer sanatçılarıdr..bu başlık asla bi kıyaslamayı kabul etmeyecektir.
*burası özlemtekine adanmıs bir sitedir..bu yüzden şebnem feraha ayrılan bölüm sadece müzikalitesini ve yaptığı işleri konuşmak için mevcuttur..kişiliği ve özeli bizim konumuz diildir..zaten bu konulara girecek kadar şebnem fanı olanlar halihazırda şebnemferahın kendi web sitesine üyedir ve bu isteklerini oralarda tatmin edebilirler.
*kimse şebnem ferahı sevmek zorunda diildir..ama saygı her alanda önem verdiğimiz bir konudur..ve kim olursa olsun bu sitede saygısızlık görmemelidir..bu bizim kendi kalitemizi belirleyen bi unsudur..
*bu sayfalardaki kavgalar kıyametler saygısızlıklar sebnem ferahın umrunda bile diildir,haberi bile yoktur..unutmayın burda yaptıgınız kavga şebenemle diil site arkadaslarınızladır..ve saygısızlıgınız da tamamen site üyelerinedir..şebnemi sevip sevmemeniz sizi bağlar ama site üyelerine saygısızlık kabul edilebilir birsey diildir..
şebnemi sevmiyorsanız bile sevenleri oldugunu düşünerek ve bu sevenlerin bu sitenin bir parçası oldugunu unutmadan,siteye duydugunuz sevgi ve saygıyı burada göz önünde bulunduracagınız düşüncesindeyim.."
bilmem anlatabildim mi..bizim ÖZ ümüz var ama bazılarının da ŞEBOsu AYLİN i ASLI sı yada herkimse..saygı çok zor ve çok önemli bi olgu insan ilişkileri konusunda...lütfen bunu kaybetmeden devam edelim....
saygılarımla...