gurultu_27 demiş ki:güven erkin erkalda a)şık klibinden bahsetti şöyle adam gibi birşey olsun filmle heba olmaz inşallah...
benayevsen demiş ki:Özlem Tekin Türkiye de en iyi gırtalağa ve canlı performansa sahip bir yaratık konserlere ve albüm ile ilgili çalışmalara daha fazla yoğunlaşmasını ister gönül ki bu film sonrası yine farklı bir şekilde dönücek.
gurultu_27 demiş ki:yuxexes de söyledi geçen hafta serox... sadece soundtrack de olan isimleri saydı ve a)şık a klip olucak dedi o kadar 😉 anlatabildim inşallah
eengin demiş ki:hülya avşarın programında özlem tekin hakkında konuşuldu;özlem iyi bir oyuncu falan...işte benim korktuğum nokta;müzik ile ilgili anılması geride bırakılmış artık aktor olarak anılması hedef adım olmuş bir durum..inşallah bu çatal yola giren diğerleri gibi olmaz akıbeti...
eengin demiş ki:demir oyunculuk yaptığında tüm fanları nerdeyse protesto yürüyüşü yapacaktık ki zaten bir kez denedi ve bıraktı benim işim gitar ve yorumculuk dedi.benim hoşuma gitmeyen bir durum.zaman sonra farklı alanlarda anılacağını göreceksin.