gitmeni çok tawsiye ederim gerçekten çok ii ya özlem 🙂
ya şimdi ona poprock sölüo diebilirsin ama deil o rock sölüo sonuçta sesi her türlü müziğe gidiyo ve bunu kullanmasınında yanlış olduunu düşünmüyorum örneğin konservatuardan sonra rock ı sevsede deişik türlerdeki şarkıları sölemişti hatta bi barda jazz bile söledi yani 😉pirate_ demiş ki:Aslında pek sevmezdim, biraz nabza göre şerbet veriyo o gibi geliyo bana.. Albümlerinden biri baya popa yakındı bi ara ama geçen yıl bizim okulun bahar şenliğinde sahneye bi çıktı, harbiden yıktı geçti kadın ya. O sesiyle yaptığı harley tarzı motor sesi bitirmişti beni.. Ne diyelim sahnesi süpermiş..
OZZ um her ne kadar güsel oyuncu olsada sonuçta onun bir müzisyen olduunu unutmamak gerek onun her zaman müziğe ayıracağı zamanı vardır merak etmeyin 😉eengin demiş ki:özlemin bu aralar rock'a ayıracak vakti yok o bu sıralar kırmızı halılar üstünde gece elbiseleriyle geziyor 😉
eengin demiş ki:özlemin bu aralar rock'a ayıracak vakti yok o bu sıralar kırmızı halılar üstünde gece elbiseleriyle geziyor 😉
dawulsedat demiş ki:ya bu hokkabazdan deil mi ??
zapin demiş ki:özlemi sevmiyorum.ıyyyy...ama zamanında çok severdim...ooze a gelmişti..reddedişi dün gibi aklımda...fazla yazmayayım en iyisi...
ilk ve tek albümü tarlalar gördüm otlar taptaze.........diye akıp giden o süper albümüdür.digerlerinden bi kaç şarkı çıkar at mp3 e dinle,kalanını da at çöpe.rockçı mı bu kız? hahayyy...külahıma anlatın..
arkadaşım kusra bakma ama serox çok haklı böle çirkin ifadeler kullanman çok saçma ve de yersiz tamam sewmiyo olabilirsin hatta eleştirebilirsin doğal olarak ama lüyfen böle kelimeler kullanmayalım :xzapin demiş ki:özlemi sevmiyorum.ıyyyy...ama zamanında çok severdim...ooze a gelmişti..reddedişi dün gibi aklımda...fazla yazmayayım en iyisi...
ilk ve tek albümü tarlalar gördüm otlar taptaze.........diye akıp giden o süper albümüdür.digerlerinden bi kaç şarkı çıkar at mp3 e dinle,kalanını da at çöpe.rockçı mı bu kız? hahayyy...külahıma anlatın..