eengin demiş ki:ne oldu 'simya' ile görüştü mü?
tekin08 demiş ki:çünkü özlem mi şebnem mi daha iyi tartışması cok sacma. Bu kişiye göre değişir 😉 . Ayrıca yok şu bunun tırnağı olamaz bu şunun saçının teli olamaz gibi şeyler de çok saçma. bunun için diyorum ki boş yere tartışmayın. Neyi istiyosan onu dinle :!:
son olarak sence özlemin topicine girip özlem şebonun tırnağı olamaz demek mantıklı mıdır :?:
bana cevap gelmiş 😀 benim alınacağım bir husus yok çünkü özlemle uzaktan yakından alakam yok, lakin senin insanlığı özlemin canlı performansına bağlaman acayip bi olay. benim zora girecek bi durumum da yok. allah fanların şerrinden korusun hepimizi 😀serox demiş ki:Neden üstteki alındın mı? Konuyla seni ilgilendiren bir yön yoksa bence cvp verip kendini zor durumu sokma. Aynen dediğimin arkasındayım.
wild_child demiş ki:bana cevap gelmiş 😀 benim alınacağım bir husus yok çünkü özlemle uzaktan yakından alakam yok, lakin senin insanlığı özlemin canlı performansına bağlaman acayip bi olay. benim zora girecek bi durumum da yok. allah fanların şerrinden korusun hepimizi 😀serox demiş ki:Neden üstteki alındın mı? Konuyla seni ilgilendiren bir yön yoksa bence cvp verip kendini zor durumu sokma. Aynen dediğimin arkasındayım.
sanane kardeşim forum değil mi burası okuyamam mı istediğim yeritekin08 demiş ki:wild_child demiş ki:bana cevap gelmiş 😀 benim alınacağım bir husus yok çünkü özlemle uzaktan yakından alakam yok, lakin senin insanlığı özlemin canlı performansına bağlaman acayip bi olay. benim zora girecek bi durumum da yok. allah fanların şerrinden korusun hepimizi 😀serox demiş ki:Neden üstteki alındın mı? Konuyla seni ilgilendiren bir yön yoksa bence cvp verip kendini zor durumu sokma. Aynen dediğimin arkasındayım.
iyi de özlemle uzaktan yakından alakan yoksa özlem topicinde işin ne :?:
brcn_ demiş ki:hiç bi sanatçının canlı performansını ve klibini izlemeden yorum yapmam bunu göz önünde bulundurarak şunu söleyim size ben ; öncedende sölemiştim sanırım.. bi şarkısı vardı bu kadının laubali die bildiin pop şarkısı ayrıca bi tane daa vardı odaaa sanırım dağları deldim die bi şarkıydı ve pop özellikleri taşıordu dieceim o ki tam anlamıyla rock yapamıo bence (kişisel fikrimdir dinleyenlere saygım sonsuzdur ama bence rock yapmıo)
ayrıca ;
özlemi ŞEBOYLA sakın ola karşılaştırmayın KIYASLAMA yapmayın!!!
özlem şebonun tırnaı bile olamaz
siz özlemi şebo gibi dehşet bi hatunla karşılaştırıosunuz ben çileden çıkıorum allaınızı sevrseniz şebo nerde özlem nerde var mı şebo gibi özgün çığlıkları olan bi hatun daa ? var mı çığlık attıı zaman sizi başka bi yere alıp götüren bi hatun daa?
saygılarımla