serox demiş ki:seborocky demiş ki:bana sadece bana son albümden sonra versiği konserleri aldığı ödülleri söle şebnem ferah hakkında yazılanları buraya yazmaya kalksam form sayfa sayısı 1000'e çıkar ve kaç fan club ı var bi söle
Burası senin mallığını geliştireceğin bir forum değil. İstanbul'a gitmeden önce kontrol ettim forumu da. Valla kurulabilecek en saçma cümleleri kurman beni güldürüyor. Madem 1000 sayfayı geçer git çıkart. Bu foruma yazma amacın da belli hem mallık seviyeni yükseltmek istiyorsun hem de ortalığı bulandırmak. Kanınız da var zaten . Şeb... hayranı olduğunuzu bu kadar da belli etmeyin. Eğer kendinize biraz saygınız varsa bu forum başlığına bir daha uğramayın. Şebnemden daha eski, daha fazla ödülü ve daha fazla konseri olan (kanıtı var) bir sanatçıya aptalca laf etmek... Söylenecek söz yok gerçekten. Dünya şeb.. üstüne kurulu değil.
seborocky demiş ki:bana özlem tekinin son albümünün ne kadar sattığını,hangi ödülleri aldığını,kaç konser verdiğini,adına açılmış kaç fan sitesi olduğunu söylermisin...
ben birgün blue jean aldım sensor bölümünde tekin vardı orada verdiği cevaplarda ne olduğu ortaya çıkıyor bence artık albüm yapmasın oyunculuk yapsın...
eengin demiş ki:oyunculuğundan ha,vaaaaaaayyyy :twisted: :twisted: :twisted:
impala demiş ki:Merak ettiğim birşey var ve bunun cevabını bu başlığa yazdığım için Özlem Tekin hayranlarından bekliyorum... serox' un imzasındaki siteler dikkatimi çekti...Neden aynı kişiye yönelik bu kadar site açılıyor.. Amaç, hayranlığı dile getirmek ya da birşeyler paylaşmaksa bunun daha sağlıklı yolu sadece bir sitede onu sağlam bir şekilde paylaşmak değil midir birçok sitede bölünmektense?
impala demiş ki:Merak ettiğim birşey var ve bunun cevabını bu başlığa yazdığım için Özlem Tekin hayranlarından bekliyorum... serox' un imzasındaki siteler dikkatimi çekti...Neden aynı kişiye yönelik bu kadar site açılıyor.. Amaç, hayranlığı dile getirmek ya da birşeyler paylaşmaksa bunun daha sağlıklı yolu sadece bir sitede onu sağlam bir şekilde paylaşmak değil midir birçok sitede bölünmektense?
zapin demiş ki:izlicez serox nerde canlı performans?
üzülme sen yeter ki!
hatta izleyip övgüler yagdırcaz tamamı canım?
ohaserox demiş ki:Bir sanatçıyı kusura bakmayın ama canlı performansını dinlemeden yorum yapanlara insan gözüylede bakmıyorum.