şebnem ferahla karşılaştırmamki özlem tekini..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SEROX KARDEŞ bir an önce iyileş de gel özletme kendini 🙂serox demiş ki:Arkadaşlar ben burada önümüzde ki günler için foruma pek uğrayamayacağım. Geçireceğim ameliyat dolasıyla 1 ay kadar uzak kalacağım. Herkese şimdiden teşekkürler ve sevgiler. Benim için dua edin (demogoji yaparım hem de on numara 😆 )
uzak kaldığım süre boyunca ÖZ'ümü yalnız bırakmayın. Herkese by. Görüşmek üzere.
sorunlu_insan_paratoneri demiş ki:ben şebomu özmü tartışmasının saçma olduğunu belirttim,sadece özlemi sevmediğimi söyledim.
kesinlikle haklısın ikiside çok ii nihayetinde... :evil: :twisted: :evil:dawulsedat demiş ki:bu yazımın yanlış anlaşılmasını istemiyorum illa şebocular özlemi sewin demiyorum bende pyronun dediği gibi sarılarakta ayrılmak warken kötü ayrılmak istemem....... 😉
seborocky demiş ki:bana sadece bana son albümden sonra versiği konserleri aldığı ödülleri söle şebnem ferah hakkında yazılanları buraya yazmaya kalksam form sayfa sayısı 1000'e çıkar ve kaç fan club ı var bi söle
seborocky demiş ki:bana sadece bana son albümden sonra versiği konserleri aldığı ödülleri söle şebnem ferah hakkında yazılanları buraya yazmaya kalksam form sayfa sayısı 1000'e çıkar ve kaç fan club ı var bi söle
sorunlu_insan_paratoneri demiş ki:m_akin_e demiş ki:) nu metale de mi aynı tepkiyi gösteriyolar ,, hiç sanmıyorum ,, saygılar
daha fazlasını gösteriyorum.emin olabilirsin.bende ayrım yok.önyargı yok..
seborocky demiş ki:ben nefret ediyor değil sevmiyorum ve başarısız buluyorum.. şebnem den bahsetmem bir arkadaşın hepsi sebocular diye laf atmasındandır
seborocky demiş ki:özlem tekin bir sanatçı değildir...bir zamanlar şarkıcıydı şimdi vasat bir oyuncu,kendine bir yol çizememiş oradan oraya savrulan bir kişilik..."hepsi" gurubuna yeni eleman olarak girse hiçte fena olmaz 😀
seborocky demiş ki:sanırım tetikte bekliorsun senin kendine varmı acaba???olsa başkasınada olurdu...özlem tekinin ilk albümüne alternatif pop denmişti hatırlatıyım