eilistraee demiş ki:istanbul dışında diğer şarkıları tutulmayacak gibi sanki....eğlenceli birine benziyo ama🙂ehehe...ben beğendim..
bungula demiş ki:Klipte oynayanların hepsi müzikalden.. Rica etmiştir onalrda oynamıştır işte... BEn ısınamıyorum bu kadına.. Şarkılarını da pek sevmiyorum.. Ama ilk albümünden "eğer dinlersen" diye bi şarkısı var, o çok çok güzel..
Subxture demiş ki:gülben ergen edasıyla rock müziği yapıyor kanımca.bir türlü ısınamadım kendisine.özgür kadın gibi takılıyor ama pazar keyfinide sunuyor.samimi yada bir misyonunun olduğunu düşünmüyorum. trend nereye ben oraya mantığında bir bayan şarkıcımız.
freddie_mercury demiş ki:yaw bildiim kadariyla sewgululer gunuyle alakali.. yoksa o kadar pahali degil.. 8)
denoktabenokta demiş ki:bi ara tusunami zedeler için ib yardım konseri oldu ya orda sahneye çıktıydı ya resmen düz bi şekilde bağırıo konserlerin de!
orfeus_bass demiş ki:çünkü ban galiba o kadın için ölürüm ama işin kötüsü benden yakışıklı bi bascısı var olmadı ama bi görsem o herifi kırıcam basını masını :evil: