Öncelikle kalite konusunda konuşmak için kim olduğumuzun, ne ve nerede olduğumuzun farkında olmalıyız. Göreceli kavramlarla ilgili burada hiç yorum yapmamaya özen gösterdim şimdiye kadar ama bu sefer tekrar durup düşünün derim, zira beğenip beğenmemek sizin elinizde ama değerlendirmek otoritelerin işidir bana sorarsanız. Yoksa Türk Standartları Enstitüsü niye var, değil mi?🙂
İki eylemin arasındaki farkı iyi anlamak, ona göre konuşmak gerekir.
Bu arada onu alıp da böyle bir sitenin forumuna yerleştiren de bizleriz. Girip de alemin sanallığından yararlanıp kendi açmadı bu sayfayı, değil mi? Kendisinin "Evet, ben sonuna kadar rock yapıyorum" gibi bir demeciyle karşılaşmadım sanırım. Belki de ben karşılaşmamışımdır, ne dersiniz? Mesela benim hatırladıklarımdan biri ilk albüm için yaptığı bir röportajda, yaptığı müziği "synthpop"olarak tanımlamış olmasıydı.
Neyse uzatmayayım, bir diğer konu da -Diplomatic Immunity sayfasına da yazdığım gibi- Pamela Spence'in 20 Mayıs'ta -ki tam olarak emin olmamakla birlikte söylüyorum- Ankara Üniversitesi şenliklerinde olacağıdır. Ankara Üniversiteli arkadaşlar bu bilgiyi konfirme edebilirlerse ne alâ, olmadı yine bir şekilde öğrenirim sizin için. Saygılar.