Paranla rezil olmak aslında nedir ? Adaptif oryantasyon (Bkz: Yaran ilanların ötesinde...)

İlginç olan şu; Patronlar seviyesinde ve milyon bütçeli hizmet sunan bir danışmanın, kariyeri, aldığı eğitimleri. Tecrübesinin kaynağının yer almıyor oluşu... Muhtemelen bu da eğitim tarihinde bir ilk.

Hızlı zenginlik nasıl oluşuyor ? Benim bu olayda merak ettiğim tek konu bu. Bu kitle kimler ? Yani sizin müşteri grubunuzun meslek tanımı nedir ? Aklıma sadece emlakçılar ve müteahitler geliyor. Yanılıyor muyum ? Zengin ya da elit bir aileden gelen kişi zaten belli bir eğitim ve kültürel birikimi almış olarak yetişecektir

Hızlı zenginlik nasıl oluşuyor ? Benim bu olayda merak ettiğim tek konu bu. Bu kitle kimler ? Yani sizin müşteri grubunuzun meslek tanımı nedir ? Aklıma sadece emlakçılar ve müteahitler geliyor. Yanılıyor muyum ? Zengin ya da elit bir aileden gelen kişi zaten belli bir eğitim ve kültürel birikimi almış olarak yetişecektir
Mesela bir yüzükle işe başlayanlar ve çocukları diyelim...

İndi bindi ücreti bile tuzluymuş, eğer tanışma, hizmetlerle ilgili bilgi almak içinse.

IMG_20250110_224318.webp

Geri