Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paranla rezil olmak aslında nedir ? Adaptif oryantasyon (Bkz: Yaran ilanların ötesinde...)
İlginç olan şu; Patronlar seviyesinde ve milyon bütçeli hizmet sunan bir danışmanın, kariyeri, aldığı eğitimleri. Tecrübesinin kaynağının yer almıyor oluşu... Muhtemelen bu da eğitim tarihinde bir ilk.
Hızlı zenginlik nasıl oluşuyor ? Benim bu olayda merak ettiğim tek konu bu. Bu kitle kimler ? Yani sizin müşteri grubunuzun meslek tanımı nedir ? Aklıma sadece emlakçılar ve müteahitler geliyor. Yanılıyor muyum ? Zengin ya da elit bir aileden gelen kişi zaten belli bir eğitim ve kültürel birikimi almış olarak yetişecektir
Hızlı zenginlik nasıl oluşuyor ? Benim bu olayda merak ettiğim tek konu bu. Bu kitle kimler ? Yani sizin müşteri grubunuzun meslek tanımı nedir ? Aklıma sadece emlakçılar ve müteahitler geliyor. Yanılıyor muyum ? Zengin ya da elit bir aileden gelen kişi zaten belli bir eğitim ve kültürel birikimi almış olarak yetişecektir