çok saol. beğendiğine çok sevindik.her hafta bekleriz.umarım ilerde de bu ilgin ve alakan devam eder.esrarengiz demiş ki:slm
en son konserınıze geldım.süperdı.malum sıvasda rock dınlemek bıraz zor🙂konserden sonra bıralemde cıktıgınızı ögrendım,arkadslarımı kaptıgım gıbı dogru bıraleme.ön masadakı kalabalık gurup.belkı hatırlarsınız🙂
gercekten cok guzel bı geceydı.gercı sonra sarhos oldugum ıcın nasıl gıttıgımı hatırlamıyorum🙂
cok basarılısınız,devamının gelecegıne ınanıyorum.kendınıze ıyı bakın....
esrarengiz demiş ki:slm
en son konserınıze geldım.süperdı.malum sıvasda rock dınlemek bıraz zor🙂konserden sonra bıralemde cıktıgınızı ögrendım,arkadslarımı kaptıgım gıbı dogru bıraleme.ön masadakı kalabalık gurup.belkı hatırlarsınız🙂
gercekten cok guzel bı geceydı.gercı sonra sarhos oldugum ıcın nasıl gıttıgımı hatırlamıyorum🙂
cok basarılısınız,devamının gelecegıne ınanıyorum.kendınıze ıyı bakın....
:twisted: Çok sağolasın vede var olasın... :twisted:-chaotic- demiş ki:ilk gecen konserde dinleme fırsatı buldum sizi.. tek kelimeyle süperdiniz aazım acık kaldı..
bu kadarınıda beklemiodum doorusu..
sivas sizler sayesinde aştı kendinibasarılarınızın devamını diliyorum arkadaslar
satan_inside msn list'ime ekledim seni online oldugumuz bir vakit konusuruz.Satan_Inside demiş ki:İlginize ve alakanıza sağlık...çok teşekkürler arkadaşlar her şey için...
Haftaya daha iyi bi performans ve her zamanki enteresan PARANOYA playlist i ile karşınızda olucaz...
BU arada desteğin ve yaratıcılıın için çok sağolasın SETTARBORAN...bU olayın detaylarını en kısa zamanda konuşalım...
ilginenenler için ve gruba daha çabuk ulaşmak isteyenler için mail im forum da yazıo...
settarboran demiş ki:sinan ankaraya bu gidisimde Zoo Muzik'e ugrarim orayla konusur kolayliklarla ilgili net bilgiyi veririm. oradakilerde bu ise rocker gozuyle baktiklari icin kayit asamasinda ve sonrasinda cok yardimci olacaklarindan eminim. bu arada eski rock market ve suanda cıngırock olan trt de yayınlanan programa cıkmak isterseniz gorusebiliriz. yapımcısı arkadasımdır, elimden geleni yaparım.