Ze_uS 31 Mayıs 2007 #1,061 Yine herkez gelırım der ve sonucta sadece taylanla ben gideriz 🙂 hep böle oluyor alıstık bız Paranoya tebrıkler ve basarılar... Bi ara hepınızı teker teker kutlarım 🙂
Yine herkez gelırım der ve sonucta sadece taylanla ben gideriz 🙂 hep böle oluyor alıstık bız Paranoya tebrıkler ve basarılar... Bi ara hepınızı teker teker kutlarım 🙂
satanonfire 31 Mayıs 2007 #1,063 valla otobüs işi ondan yaş ankara rock station a da herkes geliyodu kimse gelmedi ama 😀 pentagram a da herkes geliyodu kimse gelmedi... yine canla ben gittik onun için pek güven olmuyo bu konuda 😀
valla otobüs işi ondan yaş ankara rock station a da herkes geliyodu kimse gelmedi ama 😀 pentagram a da herkes geliyodu kimse gelmedi... yine canla ben gittik onun için pek güven olmuyo bu konuda 😀
Ze_uS 31 Mayıs 2007 #1,066 🙂 gelen gelır orda bulusuruz. anasını sataım adamlar kazandı fınalı. biz gidelım tartısması yapıoz🙂 manyakmısınız lennnnn 🙂
🙂 gelen gelır orda bulusuruz. anasını sataım adamlar kazandı fınalı. biz gidelım tartısması yapıoz🙂 manyakmısınız lennnnn 🙂
satanonfire 31 Mayıs 2007 #1,067 devil_sm demiş ki: yarışma finali nezamann Hepsini görmek için tıklayın... valla bilen yok henüz galiba..
devil_sm demiş ki: yarışma finali nezamann Hepsini görmek için tıklayın... valla bilen yok henüz galiba..
G genetik_manyak 31 Mayıs 2007 #1,068 gelcez tani kerdeşim uydurmayın bizi ciddiye almıosanz o başka ama gelmio faln ayıp oluo walla alınırm dimi musti küserz😀
gelcez tani kerdeşim uydurmayın bizi ciddiye almıosanz o başka ama gelmio faln ayıp oluo walla alınırm dimi musti küserz😀
satanonfire 31 Mayıs 2007 #1,069 ya gelen gelir orada buluşalım canın dediği gibi.. sinan bu arada satriani biletleri çıkıyo 1-2 güne hazır ol.. eğer alcaksan ben hemen alcam çünkü 1 günde bitcek ona göre😀
ya gelen gelir orada buluşalım canın dediği gibi.. sinan bu arada satriani biletleri çıkıyo 1-2 güne hazır ol.. eğer alcaksan ben hemen alcam çünkü 1 günde bitcek ona göre😀
G genetik_manyak 31 Mayıs 2007 #1,071 manyaız tabi delirdik gelcz bana ne galcz kapıdan almazsanz bacadan gircez gelecez kardesm ulaaaaannnnnnnn gelecez 🙂))))
manyaız tabi delirdik gelcz bana ne galcz kapıdan almazsanz bacadan gircez gelecez kardesm ulaaaaannnnnnnn gelecez 🙂))))
Ze_uS 31 Mayıs 2007 #1,072 Noluo yaaa bı yazı yazıorum. sora yenılıyorum sayfayı 50 tane yazılmısss. kac kişi online su anda anlamadım gıttı😀 Taylan bu yaz yıne istanbulda dagıtıoz desene😀 Paranoya, satrianı , rakın kok🙂, barısarock ... 🙂
Noluo yaaa bı yazı yazıorum. sora yenılıyorum sayfayı 50 tane yazılmısss. kac kişi online su anda anlamadım gıttı😀 Taylan bu yaz yıne istanbulda dagıtıoz desene😀 Paranoya, satrianı , rakın kok🙂, barısarock ... 🙂
satanonfire 31 Mayıs 2007 #1,073 sen paradan haber ver 😀 puahahha ... daha ben bi kaç delik ve dövme yaptıracam para lazım 😀
Ze_uS 31 Mayıs 2007 #1,075 Olum bu kez senın piersing paranı ben vermem ona göre 😀 Bu kez sen bana ısmarlıcan 😛
satanonfire 31 Mayıs 2007 #1,077 puahahaha kendi paranı kendin ver olm neyse geyiği bırakın la .. ben kaçar biraz netten counter oynayım sıkıldım.. tekrar tebrikler istanbulda herkesle görüşmek üzere..
puahahaha kendi paranı kendin ver olm neyse geyiği bırakın la .. ben kaçar biraz netten counter oynayım sıkıldım.. tekrar tebrikler istanbulda herkesle görüşmek üzere..
M musimo 31 Mayıs 2007 #1,078 evet yaw bencede geyiği keselim yoksa uyarı yicez 😀 istanbula gidiyoz haa ersin 😀
S Satan_Inside 31 Mayıs 2007 #1,079 arkadaşlar elinize sağlık geyiğin boku çıkmış... birkez daha söylüyorum şu lanet final tarihleri ne zaman??? bilen varsa yazsın??? :? :!: :!: :!:
arkadaşlar elinize sağlık geyiğin boku çıkmış... birkez daha söylüyorum şu lanet final tarihleri ne zaman??? bilen varsa yazsın??? :? :!: :!: :!: