orkocuk demiş ki:pazar günlerine bayılıyorum ya.... 😀
spotless demiş ki:selam.uzun zamandır sizleri takipte biri olarak bir kaç eleştirim olacak,yıllardır sinanın cabalarıyla ayakta tutmaya calıstıgı paranoya cok iyi yerlere geldi,gelecek.gercekten tebrik ederim,grup elemanları da bireysel olarak kendilerini oldukca iyi yetiştirdiler,son konser de oldukca iyiydi,fekat artık grubunuzda ruh kalmadı farkında mısınız?herkes tek olarak işini iyi yapıyor evet,ama eski heyecan ve coskunuzun olmadıgı su götürmez bir gercek.sebebini kesinlikle samimiyetsiz buldugum yeteneksiz bascınıza baglıyorum,bas eğitimini profesyonel bir grupta devam ettirmesi gruba yazık ediyor.bilmem paranoya gelini ne der ama...
takdir edilesi bi çabanız var,ama isminizi-grubunuzu kimsenin şekline alet ettirmeyin derim.paranoyanın gelinleri(kopulacak bir ayrıntıdır!!!),bu teşhircilik,çocukluk yıllardır verilen emeklere yakısmamıs.
haa bu yazıdan sonra kesin bi kaç grup üyesi ya da yakın arkadasları savunmaya hatta saldırıya gececektir,gerek yok,söylediklerimin yanlıs olmadıgını herkes biliyor eminim.sımarmayın,şımartmayın.paranoya gelinlerine selamlar🙂ahaha vezirlik de rezillik de sizin elinizde.
spotless demiş ki:orkocuk demiş ki:arkadaşlar slm ben paranoyanın gelini orkonun sevgilisiyim hayretler içinde yazdıklarınızı okuyorum neden herkes birbirine bok atıp duruo anlamış diilim çıkan çıkmış unistar finallerine çıkamayanlar da işlerine bakmaya devam ediyo adalet madalet bunları sizlerin yargılamaya hakkı yok diye düşünmekle birlikte yarışmayı en çok takan ve tüm umutlarını bu yarışmaya bağlayan birtakım insanların da bunu gizlemesini ve yarışma sanki hiç umrunda olmamışçasına takılmasını anlayamıyorum seçilen seçilmiş boşuna hırpalamayalın millet kendinizi ve lütfen biraz gerçekçi olup jüride dahil herkese saygı gösterelim iyi ya da kötü bu yazdıım ilk ve son yazıdır saygılarımla gzn...
selam.uzun zamandır sizleri takipte biri olarak bir kaç eleştirim olacak,yıllardır sinanın cabalarıyla ayakta tutmaya calıstıgı paranoya cok iyi yerlere geldi,gelecek.gercekten tebrik ederim,grup elemanları da bireysel olarak kendilerini oldukca iyi yetiştirdiler,son konser de oldukca iyiydi,fekat artık grubunuzda ruh kalmadı farkında mısınız?herkes tek olarak işini iyi yapıyor evet,ama eski heyecan ve coskunuzun olmadıgı su götürmez bir gercek.sebebini kesinlikle samimiyetsiz buldugum yeteneksiz bascınıza baglıyorum,bas eğitimini profesyonel bir grupta devam ettirmesi gruba yazık ediyor.bilmem paranoya gelini ne der ama...
takdir edilesi bi çabanız var,ama isminizi-grubunuzu kimsenin şekline alet ettirmeyin derim.paranoyanın gelinleri(kopulacak bir ayrıntıdır!!!),bu teşhircilik,çocukluk yıllardır verilen emeklere yakısmamıs.
haa bu yazıdan sonra kesin bi kaç grup üyesi ya da yakın arkadasları savunmaya hatta saldırıya gececektir,gerek yok,söylediklerimin yanlıs olmadıgını herkes biliyor eminim.sımarmayın,şımartmayın.paranoya gelinlerine selamlar🙂ahaha vezirlik de rezillik de sizin elinizde.