spotless demiş ki:baslıgı kirletmek adına birşey yazdıgımı düşünmüyorum,kaldı ki burda kirlilik namına cok daha geyik ve gereksiz yazılar oldu zamanında,hala da olmak da.paranoya aile ya da kişiye özel deil arkadaslar,sadece bir müzik grubu,elbette iyi bir müzik grubu.madem böyle bir işe kalkısıldı bu tip eleştirilere de alısmanız gerekecek.
ayrıca ben grup elemanlarının özel hayatlarındaki kişilere tek laf etmedim onların kendilerine yakıstırdıkları seyi söledim.paranoya gelini.ok?
tekrar söylüyorum profesyonel bir işte profesyonel davranmalılar.
son olarak forumun sözlük anlamı:bir konu hakkında yapılan tartısma-söyleşi grubu.anlatabiliyor muyum bilmem ama eleştirilerim yapıcı ve dogru.
(forumu kullanmamak grubu takip etmemek ya da burdan bihaber olmak anlamına gelmez)
esen kalın,hoşçakalın.
Eywallah dostum yaptığın eleştiri ve düzeltmeler için...Burası paranoya nın kalesi konumunda bir yer olarak görüldüğü için kimse eleştiri nedir nasıl yapılır ve forum adabı nedir bilmiyor.Bunları başta yeni yeni oturmakta olan türkiye ve internet adaptasyonu konusu altında tartışabilirdik ama neyse fazla gereksiz bir lakırdı olurdu...
Yapılan eleştiri tarafımdan gayet anlaşılır ve düsturlu bulunmuştur öncelikle bunu söyleyim.Sonralıkla Bassçımız ve biricik dostumuz ORKO hakkındaki görüşlerini Feo yukarıda gayet düzgün bir şekilde aydınlığa kavuşturmuş...
Burada asıl sorulması gereken ve insanların topluca tarafınıza karşı hiddetlenmesindeki etmen , seçmiş olduğunuz garip ve ironik hafif iğneli jargondur.
Bu konuda düzeltme yapmış olsaydınız yanlış anlaşılacağınızı düşünmeyecektim.
Lakin 2 senedir yapmış olduğumuz onca işin ardından Son Biralem programında kendi keyfimize yönelik ufak çaptaki eğlence güruhu , sizi neden bukadar derinden etkiledi anlayamadım...
Grubu bu kadar yakından takip ediyorsanız , taviz vermeme , edepli ve düzgün imaj sergileme gibi bir niyetimizin olmadığını görürdünüz...
Üzüldüğüm tek şey , eleştiri formatında sizin gibi Paranoya yı Bilen kimselerin bu şekilde içsel bir paranoyak duruma düşmüş olmasıdır...
Kendinize iyi bakın ve bu tavsiyemi bir yere yazın...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak , ancak amaçsızca yellenmeye benzer...
Tekrar görüşmek üzere...
Umarım siz bu sefer yanlış anlamazsınız... 🙂