M
musimo
inş herşey gönlünüzce olur paranoyaaaa 😀
hep destek tam destek!!!!
hep destek tam destek!!!!
dlynch demiş ki:Merhaba arkadaşlar.Ben grubun yeni vokali Ceyhan.
Umarım bundan sonra, Sinan hariç henüz yüzyüze tanışamadığım grup arkadaşlarımla PARANOYA yı hakkettiği yerlere taşıycaz inşallah.Biran önce Sivas a gelmek,grup arkadaşlarımla ve yandaşlarıyla tanışmak,müzik yapmak için sabırsızlanıyorum.Sivas'tan sonra malum SONY-Unistar yarışmasının finalleri için Antalya-Olimpos ta olucaz Sinan'ın belirttiği tarihlerde.
Görüşmek üzere.
castelynsar demiş ki:sonunda paranoya'nın sivas macerasının sonuna yaklaştık sayılır. bakalım neler görüp neler yaşayacaz. bu uğurda bize sonsuz destek olan, başta orko,eray,can ve taylan olamak üzere, herkese sonsuz teşekkürler.
Ceyhan, Paranoya'ya hoşgeldin!
kopisk demiş ki:taylan sana solediiim bişe yok benim sıkıntım sadece paranoyayla ilgilidir bu her cuma cumartesi kapıda dunyanın adamıyla ugrasan tolgaya, daha oncelerinde paranoyanın bi yerlere gelmesi için götunu yırtan ilhana afişler için sabahlara kadar uğraşan toprak a ve daha bir sürü insana vefasızlık ddeğilmi? belki onarında umrunda diildir benim de umrumda diil ama ortada bi vefasızlık gördüm ve söyledim bu da benim en doğal hakkımdır sivasa geldiğimde zaten söylicem bunları ama duramadım belki forumda yazmam yanlış olabilir ama dedim ya dayanamadım.....