Y
yeniden_hayata
kpirti demiş ki:rock_rock_rock bu grubun öyle götü tavanda bir tavrını görmedim ben grubu takibetmediğin ve tanımadığın belli bu adamların 3yıldır konserlerini seyrediyorum senin bahsettiğin tavrı paranoyanın bir konserinde sahneye çıkıp tam bir embesil ingilizcesiyle 2 parça söyleyip konseri mahveden altı üstü 1 yıldır kıçını yırtan ufak bir kızda bulabilirsin büyük ihtimalle onun şakşakcısısın kürkçü dükkanına geri dönüp senin gibi kafasız insanlara müzik yapacaklarsa bu işi bırakmalarını dilerim.
tamda benim üstünde en cok durdugum konu 🙂)
embesil ingilizcesimi?? resmen sallamasyon. belkide baska bi dile cevrilmiş haliydi sarkıların. o derece alakasızdı sözlerle.
neyse geride kalmış bişey..bu konuda cok konustum ben uzatmiim 🙂
sahsen bende tanıdıgım kdryla grup üyelerinin (en azından tanıdıgım üyelerin) alçakgönüllü olduklarını düşünüyorum. bahsettiginiz gibi tavana vurmus bişey ya da bi hareket görmedim. teşekkür metnindede bi anormallik sezmedim.
sonuc olarak üniversitemizin en iyi grubudur severek dinleriz,eglenirizz,takip ederiz,destekleriz....
desteklerkende elimizden ne geliosaa yaparız. hatta daha fazlasını yapmak isteriz🙂 (teşekkürede hiç gerek duymayız)