panik_431 demiş ki:s_i__n demiş ki:ne dersiniz katılalım mı grup elemanlarııııı 😀
fırsat varsa kaçırılmamalı! benim gibi yozgat'da olsanız hemde ilçesinde yaşasanız hayat zindan olur! ben olsam giderdim yav. bu arada sinan bey satriani konserine gittinmi?
boşwer be adamım o ilçeyi şehir (tabe benim şehir anlayışım bu kadar dar 😛 ) yapmak senin elinde topla beş on tane ufak çocuğu bakın adamlarım bu rock müzik şunu dinleyin şu wideoları seyredin (tabe cradle of filth lamb of god behmoooooooont slipknot gibi grupları birkaç aşama sonrasında dinletmeni tawsiye ederim ) deyip onların boş işlerle doldurulmuş beyinlerine reset atıp iki sallarsan eğer bunlar iyi planlanıp çok iyi matematiksel hesaplardan geçirilip dünyanın aya we güneşe karşı konumlarınıda göz önünde bulundurursan hesaplarım doğruysa 5 yıl sonra şehre döndüğünde baeeehemonnnnnttttt diye bağırarak ortalıkta dolaşan uzun saçlı yeni yeni çıkmaya başlamış tel tel sakallarını bağlayan ikibuçuk ayda bir defa duş alan leş ile kawun arası bişiler kokan her distortion duyduğunda saçı açıp diz çöküp perwane yapan hafiften taylana benzeyen tipler görebilirsin sadece bir tawsiye iihihih 😀