M
Mozan
şimdi bizim evdemi o gitar? :twisted:
hadi 66da benden olsun 8)
hadi 66da benden olsun 8)
kopisk demiş ki:sewgili paranoya fanları bizler sivastayız geldik ve burdayız bizimle sorunu olan arkadaşları bi haberdar edelim dedik.İstedikleri zaman istedikleri yerde istedikleri şekilde oluruz....
rockfln demiş ki:yaf seviyorum bu grupu ilk konserlerini hatırlıyom bea😀be bagırmısdı solist😀you tubeda var hatta ama gercenten sivasta baska ayakta kalan grup yok daha iyi yerlerde olmayı hak ediyosunuz.inslh olursunz
s_i__n demiş ki:nbr koray uğraştığımız şeylere bak burda herkes kabadayı bilirsin eheh nasılsın
jaSMiine_06 demiş ki:yaa sen şimdi eraymısın 😀 ne kadar iyi bende yasemin ankara dan ama siwasta bulundum 2007 yılında eski çekocuyum ben🙁 ama şimdi ankarada kalmaya karar werdim yol yakınken biraalemde sizi çok izledim ben yaa walla sen cici birisin yaa 🙂 😀 bindik bi alamete gideyosss kıyamete amaniiinnn haa 😛 walla sivasta böle bi grup olabileceği aklıma gelmemişti dedim allahın siwsında ne arasın :roll: ama yanii tamamsınız öyle gezinirkende denk geldim bişiler yazarım dedim üyelik lazımmış walla üşenmedim üye bile oldum :? 8O 😀 😛 😉 eraysan sen eğer yolun açık ben biliyorum walla 🙂 😀 kib eray..