estella demiş ki:Evet, niye bu kadar iyi gidiyor ki dediğimi fark ettim bazen 😆 , vardır içinde bi şeysi diye düşünürüm hep, ama harbi çıkar içinden bir şey. Ama bazen gerçekten öküz altında buzağı arıyoruz. Ama genelde sapmaz benim şüphelerim. Açık ve net olsun her şey yeter ki... Şüphe olduğu sürece hiçbir şey açık ve net olamaz belki ama en azından olumlu ya da olumsuz diyebilirsiniz.
Othello geliyo aklıma, orda Desdemona. Yazık oluyo.
Şüphe aşkın katili olabilir mi? Bazen abartıyo olamaz mıyız yani? Oluruz oluruz...
estella demiş ki:Bu yüzden aşkı kaçırmış olabilirim. Belki de kaçırmamışımdır. Bilmiyorum ki.
İşte bir paradoks örneği gibi bir şey. Yani abartırsak kuşkularımızı bu durumlara düşebiliriz. Tekrarlıyorum bence sadece kuşku duymak yaşamak ve ayakta durmak için yeterli.
Zaten verilen örnek de bilimsel olarak paranoya kapısına çıkmıyor ama halk arasında biz ona paranoya diyoruz.
estella demiş ki:Doğru, azar azar gerekiyo...
Kendi adıma,
Aslında bu paranoya sebeplerine bakınca hep de küçük şeyler, hatta önemsiz büyük bir kısmı. İlerde daha büyük olaylar içine girince ne yapacağım bakalım 😆
Çizmeyi aşıp, "neden her şey bu kadar harika, keşke biraz zor olsa" aşkından vazgeçmem gerek... Öküz altında buzağı aranmadığı sürece gerekli bir şey kuşku.
Baseggio demiş ki:paranoid kişi; kendisine eziyet etmiş olan ebeveynlerini cezalandırma işini yapan kişi. fakat ipin ucu kaçınca harbiden paranoid olmuş kişidir benim literatürümde. yani ben. 🙂
TEAR_OF_SOUL demiş ki:Baseggio demiş ki:paranoid kişi; kendisine eziyet etmiş olan ebeveynlerini cezalandırma işini yapan kişi. fakat ipin ucu kaçınca harbiden paranoid olmuş kişidir benim literatürümde. yani ben. 🙂
Tabi herkesin bir literatürü olsun zaten bi tane yetmez..
Hatta bunun kitabını da yazın.