kadir6185 28 Ağustos 2020 #1 Troll mu gerçekten satıyorlar mı anlamadım ama parmaklar felç olur herhalde bununla
Rock Tribe 28 Ağustos 2020 #4 Before after kısmında beşinci perdeye kadar ayırsa inanırdım. Şu haliyle inanmadım 🙂 Son düzenleme: 28 Ağustos 2020
Pirateinthesky 28 Ağustos 2020 #5 Wish'teki hiçbir şeye inanmamak lazım. Ama Aliexpress'te varsa denenebilir. Sağlık açısından bilemem tabii. 🙂.
Wish'teki hiçbir şeye inanmamak lazım. Ama Aliexpress'te varsa denenebilir. Sağlık açısından bilemem tabii. 🙂.
kadir6185 28 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 DangerousRabbit demiş ki: Wish'teki hiçbir şeye inanmamak lazım. Ama Aliexpress'te varsa denenebilir. Sağlık açısından bilemem tabii. 🙂. Hepsini görmek için tıklayın... Amazon product ASIN B07R5QRSLT amazonda bile satılmış bir ara aliexpte 50 lira 10.7US $ |Plastik aralığı ayarlanabilir parmak Extensor genişleme gitar eğitmen acemi gitar eğitim aracı|Gitar Parça ve Aksesuarı| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ama parmakları mahveder yahu ya
DangerousRabbit demiş ki: Wish'teki hiçbir şeye inanmamak lazım. Ama Aliexpress'te varsa denenebilir. Sağlık açısından bilemem tabii. 🙂. Hepsini görmek için tıklayın... Amazon product ASIN B07R5QRSLT amazonda bile satılmış bir ara aliexpte 50 lira 10.7US $ |Plastik aralığı ayarlanabilir parmak Extensor genişleme gitar eğitmen acemi gitar eğitim aracı|Gitar Parça ve Aksesuarı| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ama parmakları mahveder yahu ya
Pirateinthesky 28 Ağustos 2020 #7 kadir6185 demiş ki: Amazon product ASIN B07R5QRSLT amazonda bile satılmış bir ara aliexpte 50 lira 10.7US $ |Plastik aralığı ayarlanabilir parmak Extensor genişleme gitar eğitmen acemi gitar eğitim aracı|Gitar Parça ve Aksesuarı| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ama parmakları mahveder yahu ya Hepsini görmek için tıklayın... Bence mahvetmez ya. Bir ürün vardı hızlı basmak için.
kadir6185 demiş ki: Amazon product ASIN B07R5QRSLT amazonda bile satılmış bir ara aliexpte 50 lira 10.7US $ |Plastik aralığı ayarlanabilir parmak Extensor genişleme gitar eğitmen acemi gitar eğitim aracı|Gitar Parça ve Aksesuarı| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ama parmakları mahveder yahu ya Hepsini görmek için tıklayın... Bence mahvetmez ya. Bir ürün vardı hızlı basmak için.
edguitarist 29 Ağustos 2020 #8 kadir6185 demiş ki: Amazon product ASIN B07R5QRSLT amazonda bile satılmış bir ara aliexpte 50 lira 10.7US $ |Plastik aralığı ayarlanabilir parmak Extensor genişleme gitar eğitmen acemi gitar eğitim aracı|Gitar Parça ve Aksesuarı| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ama parmakları mahveder yahu ya Hepsini görmek için tıklayın... 16 dolar ne ya plastik kelepçe üstüne halka değil mi bu?
kadir6185 demiş ki: Amazon product ASIN B07R5QRSLT amazonda bile satılmış bir ara aliexpte 50 lira 10.7US $ |Plastik aralığı ayarlanabilir parmak Extensor genişleme gitar eğitmen acemi gitar eğitim aracı|Gitar Parça ve Aksesuarı| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com ama parmakları mahveder yahu ya Hepsini görmek için tıklayın... 16 dolar ne ya plastik kelepçe üstüne halka değil mi bu?
kadir6185 29 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #9 edguitarist demiş ki: 16 dolar ne ya plastik kelepçe üstüne halka değil mi bu? Hepsini görmek için tıklayın... 7 dolar hocam aliexpte bir yanlışınız olmasın ?
edguitarist demiş ki: 16 dolar ne ya plastik kelepçe üstüne halka değil mi bu? Hepsini görmek için tıklayın... 7 dolar hocam aliexpte bir yanlışınız olmasın ?
edguitarist 29 Ağustos 2020 #10 kadir6185 demiş ki: 7 dolar hocam aliexpte bir yanlışınız olmasın ? Hepsini görmek için tıklayın... Amazon product ASIN B07R5QRSLT
kadir6185 demiş ki: 7 dolar hocam aliexpte bir yanlışınız olmasın ? Hepsini görmek için tıklayın... Amazon product ASIN B07R5QRSLT
kadir6185 29 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 edguitarist demiş ki: Amazon product ASIN B07R5QRSLT Hepsini görmek için tıklayın... Doğrudur hocam amazonda öyle ben aliexpe baktım
edguitarist demiş ki: Amazon product ASIN B07R5QRSLT Hepsini görmek için tıklayın... Doğrudur hocam amazonda öyle ben aliexpe baktım
A agackakan 30 Ağustos 2020 #14 Şu ürün ve az maskeleme bandıyla 1-22. Perdeler arası stretch mümkün. Gerçi biraz tuzlu. Penguen Paslanmaz Çelik Satır 33 cm Fiyatı - Taksit Seçenekleri Penguen Paslanmaz Çelik Satır 33 cm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Şu ürün ve az maskeleme bandıyla 1-22. Perdeler arası stretch mümkün. Gerçi biraz tuzlu. Penguen Paslanmaz Çelik Satır 33 cm Fiyatı - Taksit Seçenekleri Penguen Paslanmaz Çelik Satır 33 cm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com