Partscaster strat projesi

Hocam sadece neck ve middle kaça olur satarmısınız öyle?
İlandaki gitardan tanıdım 😁😁 O ibanez'de de gözüm var ama nasip artık ...
vallahi keşke biri alsa kurtarsa beni bu ibanezden çünkü ona alışınca strat çalmak zor geliyor strata geri alışınca ibaneze elim gitmiyor freleri çok geniş çok rahat :d ama istediğim tonu almam mümkün değil 😀

bridge'de humbucker var herhalde 😀 vallahi teklifin ne hocam yaz özelden tacir değilim elimde boş durduğu için satışa koydum kaça olur deyince fiyat veremiyorum memurum kafam basmıyo :d

Para sizin zevk sizin tabi bu işlerle 2 tane gitar topladığım için tonerider City 6bin vereceğine helldoradonun 6ya verdiği manyetiği taksan daha verimli olur. Birde satma aşamasını düşün. Tonerider için kaç kişi talip olur Fender manyetiklere kaç kişi talip olur. Bendede full Fender modifiye bir gitarım var ama solomusic veya gitarparcacı dan alacağın ucuz parçalarla bu aksiyona değmez. Kalite olarak takmayı düşündüğün birşeyler yok. Parana yazık ama karar senin tabi. Köprüde güzel bir wilkinson Fender veya gotoh tarzı filan takmayacaksan öyle şeylere para harcaman şuan için gereksiz Gibi. Yine söyleyeyim para senin zaman senin emek senin. İyi çalışmalar.
yardımın için çok saol şuan gitar bitmiş durumda ;
Köprüde wilkingsonun çelik saddle ve kalın bloklu bi köprüsü var burgular vintage tip string treeleri roller denen bi çeşitle değiştirdim arkadaki yayları 4ledim ve bi arkadaştan çıkma meksika standart manyetik seti buldum hss

Geri