Allah @LuciferioN'ı alacak kadına sabır versin diyelim 🤣
Yapin. Gunluk cocuk bezi ihtiyacinin buyulu etkisiyle ekipman edinme sendromundan nasil kurtuldugunuzu anlamayacaksiniz.Çocuk yok
Parayı b*ka yatırıyor çocuk sahipleri deseneYapin. Gunluk cocuk bezi ihtiyacinin buyulu etkisiyle ekipman edinme sendromundan nasil kurtuldugunuzu anlamayacaksiniz.
Tabi canım yıllık stokladığımız olmuştur 😉🤣Parayı b*ka yatırıyor çocuk sahipleri desene
Cocuklarin paranin icine s.cmasi... lukse bak 😁Parayı b*ka yatırıyor çocuk sahipleri desene
Allah @LuciferioN'ı alacak kadına sabır versin diyelim 🤣
lisedeyken alakasız bir nedenden disipline gitmiştim, rehberlik hocası beni yakalayıp odasına götürmüştü. odaya girerken raflardaki kitapların arasında bir tane cry baby görünce hemen girdim konuya, bozuk falan mı niye burda gibisinden.Valla kendi maaşıyla bi pedal bi gitar almak için hatundan izin almaya çalışan tüm arkadaşlara ben de sabır diliyorum 😅
idare değişiminden sonra sınıfıma yakın bir otomatik kapı idari kapı adı altında boktan bir nedenle öğrencilere kapatılmıştı, yıllardır öğrencilerin kullandığı bir kapı, skerler diyip otomatik kapının tuşunu açıp çıkmıştık. sonra kamera kayıtlarıyla müdür yardımcısı geldi, kapıdan geçmişsiniz diye. itirazımız yoktu zaten geçmedik diye 🙂
Hakkaten alakasiz nedenmis. İdari kapi ne ya fhsgsbsidare değişiminden sonra sınıfıma yakın bir otomatik kapı idari kapı adı altında boktan bir nedenle öğrencilere kapatılmıştı, yıllardır öğrencilerin kullandığı bir kapı, skerler diyip otomatik kapının tuşunu açıp çıkmıştık. sonra kamera kayıtlarıyla müdür yardımcısı geldi, kapıdan geçmişsiniz diye. itirazımız yoktu zaten geçmedik diye 🙂
Bu benim hocam 😂 hanıma sorayım derken neredeyse bedavaya bir evh lbx bir mesa mini recto ve kabin kaçırdım geçtiğimiz aylarda, sağolasın iyi dileklerin için, ihtiyacımız oluyor.Valla kendi maaşıyla bi pedal bi gitar almak için hatundan izin almaya çalışan tüm arkadaşlara ben de sabır diliyorum 😅
Şu Ankarada 24bine giden mi 🤣 o dönem blackstar ht 40 ve Epiphone Masterbilt alınca param bitti yoksa tam kupondu alet. Krediyle bile olsa alınırdı aslında 😁bir mesa mini recto ve kabin kaçırdım geçtiğimiz aylarda,.
Şu Ankarada 24bine giden mi 🤣 o dönem blackstar ht 40 ve Epiphone Masterbilt alınca param bitti yoksa tam kupondu alet. Krediyle bile olsa alınırdı aslında 😁
bunu ben de deneyeceğim, abartılan ve kabartılan bir çok markanın pedalı tırt çıkıyor, zaten bir çok entegre çin üretimi, belki de onlar da iş görüyordur. Bu arada geçenlerde aliexpressten Caline Power izole çıkışlı adaptör aldım, dip gürültü kesme konusunda güzel sonuç verdi. adaptör kutusuna pedallarının da broşürünü koymuşlar, bi ufak gıdıkladı, bakmaya başladım 🤣 💸Tüketerek mutlu olma isteği. Aynısının değişiği kaynımda var... 🤣
AliExpres üzerinden çakmaları deneyin. Hesaplı olur. Ben verdim ilk siparişi.
Ben bir ara dükkana girip farklı farklı penalar alırdım. Hem enstrümanı çalmak için bahane oluyor hem de bir şey tüketmiş oluyorum.
bi para harcanacaksa; 🤣 deli doktoruna vermektense pedala vermek yeğdirMaddi açıdan problem yaratmıyorsa yenmeye çalışmayın. İstediğiniz bütün pedalları alın. Piyasa sizin hızınıza yetişemeyecektir bir müddet sonra. Eğer buna da yok diyorsanız son tavsiyem psikoterapi olacaktır. Hipnoz da var gerçi.
Aynen, Ankara'ya gidene kadar satıldı aynı gün.Şu Ankarada 24bine giden mi 🤣 o dönem blackstar ht 40 ve Epiphone Masterbilt alınca param bitti yoksa tam kupondu alet. Krediyle bile olsa alınırdı aslında 😁