Rihat 17 Ocak 2024 #42 BC_Rich_Warlock demiş ki: En az iki de çocuk, artık pedal medal unutursunuz. Belki bisiklet pedalı gelir aklınıza en fazla Hepsini görmek için tıklayın... Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣
BC_Rich_Warlock demiş ki: En az iki de çocuk, artık pedal medal unutursunuz. Belki bisiklet pedalı gelir aklınıza en fazla Hepsini görmek için tıklayın... Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣
@ @Raskolnikov@ 17 Ocak 2024 #43 Rihat demiş ki: Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... hocam pedalda işe yaramaz ama ben kardeşlerimi footswitch niyetine kullanıyorum
Rihat demiş ki: Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... hocam pedalda işe yaramaz ama ben kardeşlerimi footswitch niyetine kullanıyorum
ChuckSchuldinerDeath 17 Ocak 2024 #44 Rihat demiş ki: Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... O zaman 4 lazım, 2 az gelmiş 🤟
Rihat demiş ki: Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... O zaman 4 lazım, 2 az gelmiş 🤟
Hakan Baysal 17 Ocak 2024 #45 Rihat demiş ki: Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... En 8+2 mi?
Rihat demiş ki: Yok dostum evliyim 2 de çocuk var hala pedal alasım var 🤣 Hepsini görmek için tıklayın... En 8+2 mi?
Rihat 17 Ocak 2024 #46 BC_Rich_Warlock demiş ki: O zaman 4 lazım, 2 az gelmiş 🤟 Hepsini görmek için tıklayın... Yok kalsın böyle iyi 🤣
BC_Rich_Warlock demiş ki: O zaman 4 lazım, 2 az gelmiş 🤟 Hepsini görmek için tıklayın... Yok kalsın böyle iyi 🤣
Rihat 17 Ocak 2024 #47 Hakan Baysal demiş ki: En 8+2 mi? Hepsini görmek için tıklayın... dubleks dostum
YT 18 Ocak 2024 #48 Yine duramadım, boss sd-1 aldım bir tane, pedal falan almam daha bir süre, güzel boostladı benim amfiyi.
Yine duramadım, boss sd-1 aldım bir tane, pedal falan almam daha bir süre, güzel boostladı benim amfiyi.
F fromdust 25 Ocak 2024 #49 Çoğumuz müzisyen değil bağımlıyız önce bunun farkındalığına ulaşmak lazım.