Arkadaşlar herkese tekrar merhaba, başlıktanda anlaşılacağı gibi pedalboard için tavsiyelerinizi almaya geldim elbet benimkiyle uyuşan fikirler çıkıcaktır hem kafasında soru işareti olan diğer arkadaşlarda bu başlıktan yararlansınlar istedim, kullandığım pedallar tc electronic nova delay, tc electronic nova drive, slash sw-95 wah ve bir tane de compresör olucak. 4 pedallık küçük taşıması rahat ve kolay birşey istiyorum. Hepsinin adaptörü filan mevcut ama pratik olması açısından adaptör filan uğraşmak istemiyorum, güç dağıtabilen bir pedalboardla, hardcase'i lazım.
5 pedal kullanmıycam bu yüzden aradığım şeyin tamda bu dediğim ürünleri alıcak kadar olmasını istiyorum aslında taşırken kolay olsun pratik olsun istiyorum. Fil pedalboard gelmişti aslında ilk başta aklıma ancak ant abimiz bu işleri bırakmış maalesef. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu işi yapan başka birisi varmıdır? Veya benim istediğim ebatlarda ve özelliklerde seri üretim bir ürün varmıdır? Teşekkürler
5 pedal kullanmıycam bu yüzden aradığım şeyin tamda bu dediğim ürünleri alıcak kadar olmasını istiyorum aslında taşırken kolay olsun pratik olsun istiyorum. Fil pedalboard gelmişti aslında ilk başta aklıma ancak ant abimiz bu işleri bırakmış maalesef. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu işi yapan başka birisi varmıdır? Veya benim istediğim ebatlarda ve özelliklerde seri üretim bir ürün varmıdır? Teşekkürler