121770 eklentisini görüntüle
Pedalboard tamam, ilerleyen vadede alayım dursun dediğim sadece bir kaç şey kaldı. Onlar da ikinci bir basic board kurmaya Tonal Recall RKM, Kingsley Maiden D, Analogman TS808 Silver Mod, Analogman KOT, Boss DC2W, Whammy DT, Boss VB2W, Cantrell Wah ve sanırım bir tane daha Vox tarzı vintage wah ekolünden bir wah.
Giden SD1W’den sonra tekrardan dayanamayıp EVH ile beğenince bir daha geri SD1W almam haricinde bence tutarlı.
Precision drive’ı çok merak ettim, gözün aydın bu arada acayip bir board çıkmış ortaya.
mükemmel bir setup, yalnız atomic i satıp 6 butonlusunu alırsanız mıdı controller dan kurtulursunuz, yer açılmış olur 😀😀Gitar-->535Q-->OD2-->Atomic amplifire
Amfi ile 4C
Gitar-->535Q-->OD2-->Atomic amplifire ( Loop'ta Peavey C20mh )-->1X12 Kabin
122932 eklentisini görüntüle
mükemmel bir setup, yalnız atomic i satıp 6 butonlusunu alırsanız mıdı controller dan kurtulursunuz, yer açılmış olur 😀😀
Delayi yan şekilde kullanırken sorun olmuyor mu?1988 Fender HM Strat >
Guyatone MO-3 Micro Octaver
EHX Bad Stone
Ibanez FL-9 Flanger (1982 - Maxon)
Barber Tone Press
*T-Rex ToneBug Overdrive (Pedalboardda yer kalmadığı için açıkta kaldı ama bi yer ayalıycaz illaki, seviyorum bu pedalı.)
Wampler Dual Fusion
MI Audio Crunch Box
EHX Tone Tattoo (Delay hariç kullanmıyorum, Memory Toy/Boy/Man ile takas olabilir)
Line 6 DL4 Delay Modeler (Muhteşem bi pedal, Dual Fusion, bu bi de RV-3 yeter yani...)
BOSS RV-3 Digital Reverb/Delay (Plate!)
BOSS RC-3 Loop Station
T-Rex the Fuel Tank Classic (Değişecek...)
>Tech 21 SansAmp Tri-AC (Brit!) / Roland JC-20E Jazz Chorus
En sonunda pedalboard bitti. Bu sene bunlarla uğraştım, seneye de amfi toplayacağım. .)
122957 eklentisini görüntüle
Delayi yan şekilde kullanırken sorun olmuyor mu?
Tap tempoyu sık kullanan biri için sorun olabilir muhtemelen ama ben zaten 1. hafızadaki tonu kullanıyorum genelde. Tabi daha düzgün bi pedalboarda geçersem bu şekilde koymam yine pedalı ama...
Benim de power supply'ı o şekilde koysam yer kalmıyor, yaptığım gibi yan koysanız ve pedalların yerini değiştirseniz sığar aslında. Tap Tempo'suz hayat düşünemiyorum 🙄 Konser ve stüdyolarda ani gazla şarkılar hızlanınca baya sıkıntı oluyor sonra :/ Benim de yeni boarda geçmem lazım elbet..
Bir pedal bile kalmamış 😂😂😂
121770 eklentisini görüntüle
Pedalboard tamam, ilerleyen vadede alayım dursun dediğim sadece bir kaç şey kaldı. Onlar da ikinci bir basic board kurmaya Tonal Recall RKM, Kingsley Maiden D, Analogman TS808 Silver Mod, Analogman KOT, Boss DC2W, Whammy DT, Boss VB2W, Cantrell Wah ve sanırım bir tane daha Vox tarzı vintage wah ekolünden bir wah.
Giden SD1W’den sonra tekrardan dayanamayıp EVH ile beğenince bir daha geri SD1W almam haricinde bence tutarlı.