Herkes pedalboard 'ları sıra sıra diziyor. Amfi gain'i kullanan kimse kalmadı mı yahu? Eskinden oldukça popülerdi 😀
Ben direk amfi gaini kullaniyorum, daha soft tonlar icin od pedali kullaniyorum.Herkes pedalboard 'ları sıra sıra diziyor. Amfi gain'i kullanan kimse kalmadı mı yahu? Eskinden oldukça popülerdi 😀
Hocam power supply nasil? Bende almayi düşünüyorum da
Hocam power supply nasil? Bende almayi düşünüyorum da
Kendi çapımda eğlendiğim set-up. Evet.
hocam boarddaki o giriş çıkış kutusunu siz mi yaptınız yoksa satın mı aldınız?
Amp1 in avantajlarindan biri de herhangi bir yuk (speaker) baglamaniza ihtiyac duymamasi. Boylece Amfinin speaker out cikisini direk DI box a baglayip padler sayesinde sinyali line seviyesine dusurup (-20 db) Mooer Radar'a giriyorum. Sonrasinda gerek olmasa da (Radar'in cikisi balansli) herhangi bir topraklama sorunu yasamamak icin Radar'i tekrar DI boxtan gecirerek miksere bagliyorum.Mooer Radar'dan önce neden di box kullandınız ?
Benim fikrimce evet. Eger bunun yaninda farkli fonksiyonlarini da kullanmak istiyorsan (power amp sim, mic sim, reverb, midi etc...) o zaman urunler farklilasiyor. Bence Radar'in (V1.2) 44.1K sampling rate, 23.2ms IR sample length fazlasiyla yeterli.Bu IR konusunda kafama takılan noktalardan biri, custom IR kullanıldığında bir ürünün diğerinden farkı kalmıyor mu? Yani torpedo cab'e yüklenen custom IR, mooer radara yüklendiğinde aynı sonucu mu veriyor? Ya da çok yakın vs?
Hocam Shakti Twin'in Mesa modunda metal çaldınız mı hiç, o kendine has tonunu biraz da olsa koklatıyor mu ?blues setupım
Hocam Shakti Twin'in Mesa modunda metal çaldınız mı hiç, o kendine has tonunu biraz da olsa koklatıyor mu ?