Acaba bir gün böyle aletleri anlayacak seviyeye gelebilecek miyim 😀
Elbette neden olmasın? kendine hedef belirler ve o hedefe ulaşmak için mücadele edersen, tabi ki her şeye sahip olabilirsin 🙂 bu sadece resimdeki cihazlar için geçerli bir mantık değil 🙂Acaba bir gün böyle aletleri anlayacak seviyeye gelebilecek miyim 😀
Yukarıdaki arkadaşlara ''Prosesör'' demek ayıp olmuş sanki 🙂
Çok kolay ve çok zevkli Metallica / Testament / Overkill / Slayer ların 80 sonları ve 90 başlarında kullandıkları cihazlardır. Özellikle ADA MP1 hepsinin elinden geçmiştir zaten elinizde orjinal CD leri varsa bu senelere ait içlerinde ADA AMPLIFICATION logosunu görebilirsiniz. Iron Maiden 2000 setup'ın da yine gördüğüm bir markadır Deftones vs bir çok grupta yine bu markayı kullanmaktadır. Analog ve doğal bir sound oluşu gitarı zevk alarak çalmanıza yardımcı olan tek cihaz diyebilirim 🙂 Özellikle benim için öyle.Ben bunu ayarlamaya üşenirim
O ekranın üstündekinin ne olduğunu anlamaya çalıştım bir süre 😀 Shure SE846 o oluyormuş sanırım ilk defa gördüm değişik geldi 🙂Gecelerin ekipmanı 🙂
- Revalver MK4 (Lisanslı)
- Yamaha HS50
- TC Electronic Impact Twin
- Shure SE846
62811 eklentisini görüntüle
Acaip nostaljik oldum birden🙂RP 20. 2007'de değerli @barrios 'tan almıştım. Hatta kargo firması kısa bir Türkiye turu yaptırıp öyle ulaştırmıştı bana. Bu gün bu cihazı gerçekten hak ettiğine inandığım bir kardeşime hediye gönderiyorum. Kısa bir vedalaşma yapmak ve paylaşmak istedim.
68028 eklentisini görüntüle
Ayrıca Amerika'da üretilen son "her hangi birşey" lerden. Bir dönemin sonu.Acaip nostaljik oldum birden🙂
Bu elime geçen ikinci RP20 idi, ben de ikinci el almıştım. Ant'a kargolarken, kafası bir milyon aşık kargo görevlisi İzmir yerine İstanbul Avrupa yakasına göndermişti önce prosesörü🙂
Yeni sahibine hayırlı olsun. Dijital modelleme meşhur olmadan önceki son kuşak cihazlardı bunlar, halen de ayrı bir klastalar bence.