Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzeri bir setup bende de var. Ana drive sound'unuzu Friedman ile hallediyorsunuz sanırım. Ya da amfiden drive alıp Friedman'ı booster gibi mi kullanıyorsunuz ?
Benzeri bir setup bende de var. Ana drive sound'unuzu Friedman ile hallediyorsunuz sanırım. Ya da amfiden drive alıp Friedman'ı booster gibi mi kullanıyorsunuz ?
Drive sound Friedman'dan alıyorum, ihtiyaç halinde boost GE-7'den, hatta RV-3 bile bazen boost için tek başına yetiyor. Alette garip bir boost özelliği var.
Şu an Astigmat gözüm dumanlı gösterse de sağ tarafta duran heralde BSS DI box. Ben boardu blok sauna tahtasından devşirdim. Biraz yükselti ile altını da kullanabiliyorum. Millet İkea nın duvar sehpasını devşiriyor. karmaşayı çözmek için basit bir alternatif öneri. APPLARÖ duvar rafı, kahverengi, 68x27 cm
Sansamp classic üzerinde kabin similasyonu benzeri bir iki özelliği var, yani overdrive pedalını direk sisteme girdiğinizde overdrive tonu "traş makinası sesi" gibi gelir ya, bu öyle değil, biraz ekolayzır ayarı ve reverb ile vasat sonuçlar alınıyor. Ama tatmin edici mi derseniz, ben de sizinle aynı düşüncedeyim, eh işte; keçinin olmadığı yerdeki koyun hadisesi 🙂
Amfinin gözünü seveyim 🙂