Evet. Whammy 4 sonrasi bu pedal daha iyi diyerek almistim. Whammy 5 alana kadar benimle birlikte olacak.Selam, boardun çok güzel, ps5 i whammy gibi mi kullanıyosun
Evet. Whammy 4 sonrasi bu pedal daha iyi diyerek almistim. Whammy 5 alana kadar benimle birlikte olacak.Selam, boardun çok güzel, ps5 i whammy gibi mi kullanıyosun
IMG_20151228_134252 by bluesman1975, on Flickr
Youtube kanalını da eklerse imzaya 🙂 bizde faydalansak .Çalan insanın elinde olunca daha da anlamlı 🙂
Çalım konusunda benim çok ayrı bir yerdesin abi. Youtube daha çok video eklemelisin 🙂
Cok sagol Halilcim. Aklimda birkac yeni sey var, paylasicam 🙂Çalan insanın elinde olunca daha da anlamlı 🙂
Çalım konusunda benim çok ayrı bir yerdesin abi. Youtube daha çok video eklemelisin 🙂
Hocam kapıya bacaya dikkat diyelim, tahtaya vuralım 🙂 hepsi çok güzel hepsi alanında başarılı aletler. Kabinde v30 mu yüklü?
Yeni canavar fx8.
Hocam kapıya bacaya dikkat diyelim, tahtaya vuralım 🙂 hepsi çok güzel hepsi alanında başarılı aletler. Kabinde v30 mu yüklü?
Abi fx8 i sıkılır satarsan bana haber et
Yeni canavar fx8.
Hahah çok iyiymiş bu.
Fuzz pedallar arasinda en begendigim. Guzel gunlerde kullanin.Bu da benim ilk fuzz pedalim 🙂 cok lezzetli otuyor.
Dun elime gecti, ebay'den aldim (Artik discontinued). Ilk Satriani'de duymustum, gercekten kendine has ozel bir pedal.
68638 eklentisini görüntüle