66694 eklentisini görüntüle Sadelik en iyisi 🙂
Bir kaç yıl önce bu EHX Nano serilerinin bufferları çok sorunlu diye okumuştum. Sendeki Neo Clone'un bu tip bir derdi var mı?
66694 eklentisini görüntüle Sadelik en iyisi 🙂
Evet , ilk bastğımda yüksek bir şekilde pop sesi veriyor maalesef.Bir kaç yıl önce bu EHX Nano serilerinin bufferları çok sorunlu diye okumuştum. Sendeki Neo Clone'un bu tip bir derdi var mı?
Evet , ilk bastğımda yüksek bir şekilde pop sesi veriyor maalesef.
Ne hazineler var forumda da haberimiz yok...Flint, Lex ve Capistan, güzel 3lü 🙂 ...Sevgili Gürkan görmesin, az önce diğer forumda 2016 için bunları istediğini belirtiyordu... 😉
Djent in empress i gördüğün için olabilir 🙂
Edt: gitarpedal dan🙂
Sevgiler ve saygılar @Grundar ve @hackeiommi
Sadece bizim diğer siteye upload a üşendiğim ve son dönemde buralarda hava atan sayısı çok oluyormuş diye duyduğumdan kelli bir uğrayalım dedim.
Ben kaçar. Görüşmek üzere 🙂
Gavurun pedalı işte.Sadece o değil, Strymoonlar ve o MF delay de çok tanıdık 🙂
Teşekkürler. Geldim sayılmaz. Uğradım olabilir🙂Bana da tanıdık geldik. Birbirimizi board tan tanımak da biraz acaip. Neyse Ben sevindim gelişine fikirlerini beğendiğim/güvendiğim insanlardan birisiniz 🙂
Ya bad horse'dan bahsettik ben satın aldım koydum setup'a sen gittin Emre konuşamadık. 🙂Teşekkürler. Geldim sayılmaz. Uğradım olabilir🙂
Evet, kovuldum çünkü 🙂Ya bad horse'dan bahsettik ben satın aldım koydum setup'a sen gittin Emre konuşamadık. 🙂
Crybaby miniyle durumlar nedir hocam 🙂67631 eklentisini görüntüle
Siralama
TU3 > Wah > Pog2 > PS5 > DS1(Cihan Düşmez Modlu) > Mudhoney2 > Shakti > Phase90 > Chorus > Flanger -> TR2(ADD+ Modlu) > Boost > Delay
Severiz kendisiniCrybaby miniyle durumlar nedir hocam 🙂
Selam, boardun çok güzel, ps5 i whammy gibi mi kullanıyosun67631 eklentisini görüntüle
Siralama
TU3 > Wah > Pog2 > PS5 > DS1(Cihan Düşmez Modlu) > Mudhoney2 > Shakti > Phase90 > Chorus > Flanger -> TR2(ADD+ Modlu) > Boost > Delay