Yok, daha pahali ekipmanla daha iyi caliniyor.Ya parmaklar?
Yok, daha pahali ekipmanla daha iyi caliniyor.Ya parmaklar?
Bi de musicomlab gibi switching system alsan süper olur@cikilan 6-7 bin tl civarı olmuştur.Farklı tarihlede aldım hepsini tam kestirmek zor.
Bi de musicomlab gibi switching system alsan süper olur
Genel bir teamül olan "Ton parmaktadır"a şaka yollu bir gönderme yapmak için söylemiştim...Sonuna "😀" koymayınca amacı belli olmamış 🙂...Ne amaçla söyledin ki bunu @Grundar ? Adam ampli de güzel demek istemiş.
Genel bir teamül olan "Ton parmaktadır"a şaka yollu bir gönderme yapmak için söylemiştim...Sonuna "😀" koymayınca amacı belli olmamış 🙂...
Elinizdeki ekipmanların hepsi çok hoş gözüküyor, güle güle kullanınız...👍
Sevgiler ve saygılar...
🙁 İmajımız kötü..Ama temelde, haklısınız, benim hatam, yazı dili olunca ve smiley'ler kullanılmayınca, farklı anlaşılmaya açık olunuyor...Anladım. Teşekkür ederim. Gülücük vs... olmayınca bende kinaye yapıyorsun zannettim.Eski üyeler iyi bilir Turkrock forumlarında gelenektir, garip vurgular ,mesajlar 😀 Koyayım 2 vıdeo parmaklardan görünsün diyecektim😀 Neyse tekrar teşekkürler , Daha iyileri hepinizin olsun.
Anladım. Teşekkür ederim. Gülücük vs... olmayınca bende kinaye yapıyorsun zannettim.Eski üyeler iyi bilir Turkrock forumlarında gelenektir, garip vurgular ,mesajlar 😀 Koyayım 2 vıdeo parmaklardan görünsün diyecektim😀 Neyse tekrar teşekkürler , Daha iyileri hepinizin olsun.
Kinaye bizim işimiz 😛 ...Buranın yöneticileri böyle Cihanım boşver sen. Egolu megolu hep bi tripler hep bi kinayeler falan.
Yok yok o zaman kendimi de katmam lazım 😀 Bence öyle değil😀Buranın yöneticileri böyle Cihanım boşver sen. Egolu megolu hep bi tripler hep bi kinayeler falan.
Kinaye bizim işimiz 😛 ...
Diyor ve konuyu daha fazla baltalamadan uzaklaşıyorum...Ama daha fazla video konusunda epey ciddiyim, bunları medyalarda paylaşabilirseniz çok faydalı olur...
Sevgiler ve saygılar...
@okhay abi o Cornford u adam gibi duymak isteriz. Memlekette de fazla yok malum.
Hakan abi, kayıt kuyut atsam anlaşılmaz edit-medit nevri dönüyor gerçek tonun.Sahneden microfonla yüksek volumede bir şeyler çekmeye çalışayım en kısa zamanda.Diğer tarafta bir inceleme yazmıştım. Orada video vardı ama silinmiş olabilir.
Pek tabiki ; eski ama idare eder. Ama bir süre sonra kaldıracağım videoları.Facebookdan oyle direkt burada görünsün istemiyorum.
dod chorus çok güzel bir pedal gerçekten tam 80ler işi, zamanında aramıştım 🙂 no name pedallar nedir acaba, biri compressor öteki tremolo tahmini yapıcam ama @CrimsonKing