Son düzenleme:
ülkemizde parça teminatı çok sıkıntılı. en önemli parçalar true bypass anahtarlar, pedal kutuları ve transistör- diyot gibi bazı devre elemanları bulunamıyor malesef. yoksa memlekette daha çok butik marka ve çeşitlilik olurdu.Gittikçe butik pedal yapımı artıyor.
Vay vay vay!... Dilim tutuldu gerçekten...:notworthy:Bunlar da bekleyenler.
87229 eklentisini görüntüle
Perpayı bilmiyordum ben. Biraz baktım ama nasıl bulacağımı bilemedim. Devre satan yerlerin özelden yada buradan linkini atabilir misin?Perpa da bir iki yer birçok devre satıyor
Utanmadan nasil yedege koydun o wah pedalini?Bunlar da bekleyenler.
87229 eklentisini görüntüle
Arap gibi yagi bol bulunca oyle oluverdi iste.Utanmadan nasil yedege koydun o wah pedalini?
Perpa' da pedal için kullanabileceğiniz hemen hemen hiçbirşeyi bulamazsiniz maalesef, arkadaşın hakkı var düzgün malzeme bulmak Türkiye'de imkansız 🙁Perpa da bir iki yer birçok devre satıyor
Karaköy'de etken elektronik' te pedal kutusu ve idare eder kalitede footswitch bulabilirsiniz ancak diğer malzemeler özellikle kaliteli kondasator bulmak imkansız.Perpayı bilmiyordum ben. Biraz baktım ama nasıl bulacağımı bilemedim. Devre satan yerlerin özelden yada buradan linkini atabilir misin?
Hayılı olsun Oğulcan sen olmasaydın ben dalacaktım buna. Güle güle kullan.Bir yıllık bekleyişin sonu..
87920 eklentisini görüntüle
E verelim 😉Bunlarda benim çocuklarım. Bir wah im eksik kaldı... 🙁