Cok iyi 👍 Eventide gibi birsey varken neden yaninda ms-70cdr?
master fx diyelim... standart bi reverb kullanıyorum...
Cok iyi 👍 Eventide gibi birsey varken neden yaninda ms-70cdr?
Peki memnun musunuz cdr'dan? Yorumlariniz nasildir? Bir de sacma bir soru sorayim(gerekir mi bilmiyorum da merak iste). Ms-cdr da birden fazla modulasyon efektini ayni anda kullanabiliyor musunuz?master fx diyelim... standart bi reverb kullanıyorum...
Peki memnun musunuz cdr'dan? Yorumlariniz nasildir? Bir de sacma bir soru sorayim(gerekir mi bilmiyorum da merak iste). Ms-cdr da birden fazla modulasyon efektini ayni anda kullanabiliyor musunuz?
Gelmis sanirimben memnunum, tabi bu ne aradığınızla doğru orantılı... birden fazla modulasyon, delay ve reverb kullanabiliyorsunuz... bana biraz da bu yuzden çekici geliyor. yani 2-3 tane delay'i ardarda dizip "rhythmic delay" tadı yakalanabiliyor...
bu arada ms-50g'ye gelen firmware update ms-70cdr'ye gelirse tadından yenmez...
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir 😀Küçük bir değişiklik artık son(umarım).104304 eklentisini görüntüle
Bence tuner pedalboard un altına sığar, böylece bir pedallık daha yer açılır 😏Küçük bir değişiklik artık son(umarım).104304 eklentisini görüntüle
Malesef altına birşey sığacak bir board değil.Almazsam uykularım kaçar diyebileceğim bir mini pedal yaparlar ise polytune minisiyle değiştirilebilir.Bence tuner pedalboard un altına sığar, böylece bir pedallık daha yer açılır 😏
O zaman amt nin mini serisine bi bak derim 😀Malesef altına birşey sığacak bir board değil.Almazsam uykularım kaçar diyebileceğim bir mini pedal yaparlar ise polytune minisiyle değiştirilebilir.
Yok malesef,zaten ihtiyacım bir pedal da kalmadı.Olur da değişik bir pedal denk gelirse anca o zaman.Drive,modülâsyon yada herhangi bir standart pedal ihtiyacım yok.O zaman amt nin mini serisine bi bak derim 😀
Gule gule kullanin. Tone benderin knoblarini nereden temin ettiniz acaba??
Teşekkür ederim, yazıcıoğlundan aldım. Elko muydu Elsa mıydı emin değilim sanırsam El ile başlayan bir dükkandı adını unuttum, hana girdiğinde en diptez AC128 transistörler de var.Gule gule kullanin. Tone benderin knoblarini nereden temin ettiniz acaba??