Orada bulunup da bende de bulunan tek şey kumaş kaplı kablo sanırım.Çiçek gibiler 😀bu da benden gelsin..🙂102514 eklentisini görüntüle
Orada bulunup da bende de bulunan tek şey kumaş kaplı kablo sanırım.Çiçek gibiler 😀
bu da benden gelsin..🙂102514 eklentisini görüntüle
Mukemmel bir setup, gule gule kullanin.Sanırım bozulana kadar kullanırım bınları.
102674 eklentisini görüntüle
Sanırım bozulana kadar kullanırım bınları.
Kesinlikle gas falan kalmadı.İşin sırrı sıkışık zamanda pahalı pedal alıp aslında ihtiyacınız olmadığını fark edip geri satmakta.Sonra orta yollu versatil bir pedalla ömür boyu mutlu olabilirsiniz 😀 Birde sazcı gibi düşünmeyi öğrenmek lazım.Ünlü son sözler... 😀
Sonunda birisi ehx canyon almış Nası bir pedal flashback ile kıyaslarsak ?Sanırım bozulana kadar kullanırım bınları.
Flashback kullanmadım hiç ama bunun modları daha cezbedici geldi bana,ayrıca stereo bir pedal değil malesef.Sonunda birisi ehx canyon almış Nası bir pedal flashback ile kıyaslarsak ?
Flashback kullanmadım hiç ama bunun modları daha cezbedici geldi bana,ayrıca stereo bir pedal değil malesef.
Bu kalabalıkla nasıl uğraşıyorsunuz ? Benim içim daraldı...bu da benden gelsin..🙂102514 eklentisini görüntüle
Canyon'u nereden aldınız? Türkiye'ye geldi mi yoksa yurtdışından sipariş mi?Sanırım bozulana kadar kullanırım bınları.