Mxr 10 band eq da hiss den bahsediliyor. Siz de bu durumla karsilastiniz mi?3 yeni Seymour Duncan pedal geldi 🙂
SFX-01 Pickup Booster - cok sevdim, clean boost.
SFX-11 Twin Tube Blue - lambali, boost/overdrive olarak cok iyi.
SFX-04 Twin Tube Mayhem - bu da lambali, fazla kurcalayamadim daha ama kotu degil kesinlikle.
Bu da son durum:
SD SFX-01 -> MXR M108 (bu arada loop'a gidiyor) -> SD SFX-11 -> Hardwire CM2 -> SD SFX-04 -> Hardwire TL2 -> ISP Decimator -> Blackstar HT5C
- Starcaster Chorus (bunu adaptorle calistirmayi bir turlu beceremedim, pil harcayasim da gelmiyor ara sira kullandigim icin 😡)
- Dunlop DC Brick (7 tane 9V, 3 tane de 18V cikis).
Imzadaki link'i de guncelledim butun alet edevati kapsayacak sekilde. 😎
Ozkan, Pitchfactor'e senden ozendim. Yillar once Whammy ve PS-5 satin almistim. Eventide Pitchfactor alacagim deyince, bi pedala bu kadar para verilir mi diyordum. Aklima son zamanlarda dustu, garip bir alet sevdigim kadar sevmedigim yani da var. Piyasadaki hicbir aletin yapamadimlarini yapiyor. Ama Strymon Parallax denen aleti cikarsa heralde ona gozu kapali girerim.
Acaba normal versiyonundan farkı sadece rengi mi?
Normal versiyonunu hic kullanmadim. Acikcasi sd1 boss a karsi olan on yargimi kirdigindan ds1 i birazda deneme amaciyla aldim.Acaba normal versiyonundan farkı sadece rengi mi?
Adamlar gerçekten analog delay konusunu bir üst noktaya taşımış. Çoğu insan bu paralara timeline vs tercih eder ama zevk meselesi tabi 🙂Cok iyi tercih.
İyi kötü çoğu pedalı bilirim ama bunu atlamışım ilk defa gördüm. Pedalın demolarını dinledim hayran kaldım gerçekten inanılmaz. Valla sizin pedal hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum takipteyim. Timeline alacaktım ama içime sinmeyen birşeyler vardı ama bu pedal dağıttı beni resmen.En sonunda pedalım geldi. Adamlar kutu olayını bir üst noktaya taşımışlar 😀
98223 eklentisini görüntüle 98224 eklentisini görüntüle 98225 eklentisini görüntüle
Şimdi board'a koydum en kısa sürede fikirlerimi paylaşırım.İyi kötü çoğu pedalı bilirim ama bunu atlamışım ilk defa gördüm. Pedalın demolarını dinledim hayran kaldım gerçekten inanılmaz. Valla sizin pedal hakkındaki yorumlarınızıda bekliyorum takipteyim. Timeline alacaktım ama içime sinmeyen birşeyler vardı ama bu pedal dağıttı beni resmen.