K
karman
Arkadaşlar ben sisteme doğrudan vox tonelab se giriyorum ama henüz istediğim sonucu alabilmiş değilim. Sesler oldukça donuk (hangi amfi simülsayonu olursa olsun). Ve rahatsız edici derecede kötü açıkçası bu durum. Hiçbir tonmaister (bir bardaki bir kişi hariç) düzgün bir ayar veremedi. O programda aletin değerini anlamıştım. Bilmiyorum bu belki de tonmaister'dan ziyade oranın ses sisteminin kalitesi ile alakalıdır. Sonuç olarak bu işkenceye çözüm olması adına siz ne önerebilirsiniz. Ben bir marshall kombo ödünç alıp vox'u onun clean kanalına bağlamayı, onu da mikrofonlamayı düşünüyorum. Marshall komboların kendi ürettiği tonlar pek hoşuma gitmediği için, ayrıca efektlerde yine vox'a ihtiyacım olacağı için böyle bir çözüm düşündüm. Aklıma gelen diğer bir çözüm ise vox+equalizer birleşimini sisteme bağlamak olmuştu. O zaman tonmaister arkadaşı devreden çıkarıp eq ayarlarını benim eq üzerinden yapmam ne derecede çözüm sağlar bilmiyorum. Çaldığım mekanlar çoğunuzun bildiği ortalama büyüklükte rock barlar. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.