Pedallara güç sağlamak

Dijitalden lambalı bir amfiye geçiş yaptım. Şimdilik kullanmam istediğim pedallar şu şekildedir: Distortion, reverb, delay. Hepsi BOSS markadır. Pedallara nasıl güç gittiği hakkında bir fikrim yok. Tek bir adaptör ile kaç pedala güç verebilirim? Power supply ne kadar gerekli? Setupumu fazla bütçem yok ise nasıl yapmalıyım? Bu konular hakkında bilgi almak istiyorum fakat araştırmama rağmen pek bulamadım.

Son düzenleme:
aynı volt kullanmak koşulu ile aynı güç kaynağından birden çok cihaza güç sağlanabilmesi için toplam amperin cihaz amperine aşit veya az olması lazım. yani her biri 9 v 300 mA olan 4 pedalınız varsa sizin 9 volt ve 4x 300 mA = 1200 mA sağlayabilecek bir güç kaynağına ihtiyacınız var.

Aşina değil iseniz hazır bir güç kaynağı almanız en mantıklısı, ama kural aynı ihtiyacınız olan pedal başına mA karşıladığından emin olun.....

Şuan sarı sitede çok güzel bir Voodoo Lab power supply var 4.200'e, onu al kaçırma, power supply konusunda çok ucuza kaçmamanı öneririm, zar zor aldığımız pedallarımızı kötü bir power supply ile yok edebiliriz.

Son düzenleme:

Geri