Valla bende bir turuncu, bir beyaz, bir tane de altın rengi eşkenar hikizume var(mış)..Daha önce dikkat etmemiştim, bir sürü pena bulunan kutunun içinden, hoşuma giden bir penayı bulup, onu cüzdanıma atar, kırılıncaya kadar da konserlerde, stüdyolarda onu çalarım.Son iki yıldır eşkenar olan hariç diğer iki hikizume'yi kullanıyormuşum, hatta bu "ne pena kullanıyormuşum ben" diye bakarken, turuncusunun çatladığını gördüm.. E yukarda skatheist, başka olmadığından bahsetmiş bu turuncularından... Bulamayacak mıyım yani şimdi ben bundan?.. Pek hoştu oysa ki... Beyaz nedense turuncu kadar rahat gelmiyor elime, daha fazla kayıyor tellerin üzerinde sanki...
Ayrıca nadiren evde, D'andrea formula delrex, D'andrea pro plec ve bir iki gibson H kullanıyormuşum..
Eskiden D'addario 'nun ufak penalarından sarı ve yeşil olanları kullanırdım, kalınlıklarını hatırlayamıyorum renklerinden çıkarırsınız ..Ama zaten çok çok uzun bir zaman önceydi bu.. O kadar küçük penalarla rahat edemiyorum arıtk..
Ya hakkaten nereden bulacam ben bu hikizume'lerden, özellikle turuncu olanından? 🙂