meraba. bende pick guardımı değiştirmek istiyorum. ama les paul kullanıyorum. istediğim desenli pick guard yaptırabileceğim bi yer varmıdır. yazarsanız sevinirim. teşekkürler
CaliforniaDream demiş ki:meraba. bende pick guardımı değiştirmek istiyorum. ama les paul kullanıyorum. istediğim desenli pick guard yaptırabileceğim bi yer varmıdır. yazarsanız sevinirim. teşekkürler
CaliforniaDream demiş ki:dostum internet sitesi falan varmı buranın. ben bursada oturuyorum da. örneklerini falan görebilmek için
Sanırım ağaç pickguardı (bütün işleri ile birlikte) 150-175 tl gibi bir rakama yaparım. Ama sen yine de bir kendin dene. Olmazsa halledelim.bugün birkaç yere sordum 3d printer ile 100₺+KDV dedi, başka biri sadece ağaçtan veya paslanmaz çelikten kendi tasarımımı yapıyorum jazz basslara 400 liraya yapıyorum dedi (jazz bass pg çok küçük ve 400 liraya jazz bass alınabiliyor sapında fender yazmasa da) kalıp alayım kendim kesip yaparım diye düşündüm kalıpa sığmadı kendim sanayiden pelexiglass alıp yapacağım bu gidişle