Nadir bayan gruplarımızdan Pin-Up'a birkaç sorum var izninizle:
efendim niçin kırıcan mı belimi? bu kadar geniş kitlelere ulaşmışkan, farklı bi kayıtla bizi şaşırtmıyorsunuz? misal, yeni bir şarkıya net alemine sürseniz güzide olmaz mı? biz istiyoruz dinlemek. illaki konserde mi olacak? yoksa şirket abileriniz mi bu yönden yasaklıyor? hoş bir politika değil bence.. pin-up sadece bi coverla gündeme oturmamalı... ne biliyim bi konserine dahil olmuştum.. çok da hoş yorumlarınız var... sadece sizi albümden önce farklı şarkılarla bilgisayarımda dinlemek istiyorum. nasılsa, albümüz ulaşacak haa onu mu bekliyeceğiz? 🙂 öyleyse ne diyelim... çabuk tutun elinizi kızlar, istiyoruz kulağımızda bi çift pin-up.
pank mank adetim değildir ama ben sizi nedense seviyorum. sanırım bayan olmanız büyük etken.. ülkedeki bayan müzisyen kıtlığna yeni bi ses. hani bi takım önyargılar için çok harika bi iş içeerisindesiniz. "hatunlar gitar tutamaz, hatun davulcu mu olurmuş laahn?" sorularına iyi bi cevap 🙂 bunu söylemek bana düşmez- haddim değil tabiki. içimden geldi.
siz piyasayı zorlayın, kapı açın bize... bizde peşinizden rock dünyasında bayan egemenliğini yaratalım 🙂 😛 artı destek..
😉