Pin-up

Ben zaten kimseye birşey anlatmak çabasında değildim. Amacım PinUp'ın müziği bırakması ve herhangi bir organizasyonda bir daha karşıma çıkmaması için birşeyler yapmaktı. Ve şimdilik elimden sadece bu geldi. İlerde daha iyi imkanlarım olduğunda inanın elimden geleni yapacam. Ayrıca sanırım tartışma düzeyi modların bizi uyaracağı bir boyuta ulaştı. Gerçi onlar da sizi pek sevmiyorlar ama neyse artık. Ben çekiliyorum, ilerde görüş'me'mek üzere punklar.

saund çek yapmak için önce müzik yapmak gerekir gürültü değil yukardaki arkadaşa katılıyorum sırf marjinal görnmek için bu kadar kasan ve yaptıkları müzik gürültüden ileriye gidemeyen ama biraz tanın dıkları için havalarda uçan bir gurubun zaten lüzum suz agresiflik göstermesi doğaldır 😉

Kasmak :?: Gürültüden ileriye gidememek :?: Havalara uçmak :?: Agresiflik :?: :roll:

Şeker gibi bi gruba bu yazdıkların hiç yakışmamış...Bunları hakettiklerine inanmıyoruz.Çalamama ihtimallerinin olmasından ötürü yaşanmış olan bi gerginliktir..Öyle bi anı sanki grubun genel bi tavrıymış gibi göstermemelisiniz.

Gürültümü :?:

Biz her cumartesi gecesi Pin Up'ı ninni niyetine dinleyip,eve gidip sonrada mışıl mışıl uyuyoruz. 😉

Herkese tavsiye ederizzz :!:

HER CUMARTESİ ORTA KEMANCI 😉

KehaneTEmre demiş ki:
euphrates demiş ki:
Pin-up benim "seyredemediğim" gruplar içersinde en berbatıydı. Nasıl mı anladım? Gazi Ecza'da çalan gruplardan birindenim ve soundchecklerini izledim. Aslan yattığı yerden vb... işte! Yıllar önce lise 1'de filan stüdyoya gidip ortalığı dağıtırdık, aynen o müzik. Türkiye böyle bir ülke işte, hatunlar bir araya gelmiş diye erkek milletinin bir tarafları "ayakta" müziği "gözleriyle" dinliyor. Gerçekten kızgınım size, ne kadar profesyonel bir grupsunuz ve ne kadar sağlam bir ekipmanınız var ki 2 saat soundcheck yapıyorsunuz? Ordaki insanların antipatisini kazanan sesçi değil sizlerdiniz. Eğer 2 saat check yapacak kadar ustaysanız gidin kendi mix ayarlarınızı kendiniz yapın. Moğolların klavyecisi mixin başındaydı (çalamasalar da), ben miksin başındaydım ve hiç bir sorun yaşamadık. Elektrik problemi Gazi'nin kendi problemidir. Sizin tartıştığınız organizatör eleman gelip bizden defalarca özür diledi ki buna hiç gerek yoktu. Çünkü sizler dışında herkes çok sıcak ve eğlenceliydi. Ama hava soğuktu ve ben iki saat boyunca sizin o muhteşem checkinizi bekledim. Hayret doğrusu ben 5 dk öncesine kadar sizi liseyi yeni bitirmiş bir grup sanıyordum. Bence siz müziği bırakın...

Pin up u ne dinledim ne gördüm ne hatun olduklarını bilirim ne tarzlarını bilirim ;

Ama şu konuda tamamiyle haksızsınki soundcheck süresi uzun sürdüyse hepimizin bilecegi gibi sağlam sound la güzel bir konser verme amacı içindir.Sonuç olarak bir art niyet oldugunu sanmıyorum izlemeden yorum yapıyorum ama şartlar hiç akılının alamıcagı kadar kötü gidebilir ve ister istemez soundcheck çooooookkk uzun zaman alabilir.Bunda ne gibi bir artniyet olabilirki ?

Emin ol bir sorun çıkmıştır ve kötü sound la çalmaktansa çalmamak daha iyidir ! Onlarda sanırım çalmak için ellerinden geleni yapmışlar ortadaki sorunu çözmüşler ve bu uzun sürmüş olabilir no problem...

Türk milleti abaza olabilir 😀 Fakat gerçekten müzikten anlayan bir halkız ve eminim kimse pinup u sadece izlemeye deil dinlemeye geliyordur...

İzlemeye gelecek kadar azmış bir insan gider striptriz clup vs ye dostum çok acımasız eleştiriyorsun.Sonuç olarak ise beyenmediysen düzgün bir dille eleştiri yapmanı tavsiye ederim burda kimsenin kimseyi aşşağlamaya hakkı yok.

Bu tavırından sonra pin up müzigi bırakması fln sözkonusu bile deil sen müzikle ugraşıyorsan müzii zaten bırak , dinlemeyide bırak !

Bukadar saçma şey görmedim ya kız diye müzik yapamıcakmı ? Osmanlıdanmı kalmasın sen hayret bi olay yok millet biyerleri havada izliomuş hayret birşey senin ablan kız kardeşinde olabilir o sahnedeki kişi terbiye edin biraz !

Türk milleti gibi asil bir milletle ilgili konuşurken ağzını hayra aç yada hiç konnuşma .... senin gibi özenti tipleri pek bağlamıyor olbilir bu konu ama benim kanıma dokunuyoooooor.....

euphrates demiş ki:
Ben zaten kimseye birşey anlatmak çabasında değildim. Amacım PinUp'ın müziği bırakması ve herhangi bir organizasyonda bir daha karşıma çıkmaması için birşeyler yapmaktı. Ve şimdilik elimden sadece bu geldi. İlerde daha iyi imkanlarım olduğunda inanın elimden geleni yapacam. Ayrıca sanırım tartışma düzeyi modların bizi uyaracağı bir boyuta ulaştı. Gerçi onlar da sizi pek sevmiyorlar ama neyse artık. Ben çekiliyorum, ilerde görüş'me'mek üzere punklar.
BU ne çekememezlik bu kıskançlık.resmen kendi ağzınla itiraf ettin..Bak arkadaş sen Pin-Up ın muziği bırakması için daha çooookk uğraşıcaksın ve senin gibilerde... güldürüyosunuz beni..Kazdığınız ..k çukurlarına bi gün kendiniz düşersiniz belli olmaz..
Bu arada sizle aynı sahneyi paylaşmaktan memnun oluruz.Bizim senin gibi kaygılarımız yok. 😉
Başarılarr

euphrates demiş ki:

Neyse niyetinin ne olduğunu hissetmiştik,cümlelere dökmen durumu iyice ortaya çıkardı.
Senin ricanla yada nefretinle kimse yolundan dönmez :!:
Benden sana tavsiye,görmek yada duymak istemiyosan şimdiden başka yerler keşfetmeye başlasan iyi olacak çünkü PİN UP gümbür :!: gümbür :!: geliyo :!:

Hadi bakalım...Yine bekleriz 😉

Pin-up iyidir yaa... Sen beğenmemiş olabilirsin de tüm dünya da seninle aynı şeyleri beğenmiyordur eminim... Sen dinlemek istemiyorsan dinlemek zorunda değilsin ki! Bırak, biz dinleriz Pin-up'ı... Sen de kusur kalıver...

eleştirmek her ne kadar gerekli olsa da bir grubun müziği bırakmasını amaç edinmek gördüğüm en dangalakça tavır ve davranıştır. hatta bunu yapan insan olamaz diyesim gelir. ben hayatımda böyle bir şey görmedim duymadım, eleştiri yapamayanların karşısında hep dururdum hep nasıl eleştiri yapılması gerektiğini anlatmaya çalışırdım önreklerle ama bu son gördüğüm bunu bile aşıyor.

eleştirenlere hep "doğru eleştirin gözünüzü seveyim" diye ahlakımı bozmadan cevap yazardım ama yok bu sefer sinir oldum...

punk düşmanı kişi unity denen şeyin ne amaçladığını bilmiyor...modern maganda işte.

"müziği bıraktırmak, yoluna taş koymak" ne garip bir durum?
allah bu tarz bir tavırla karşılaşan müzisyenlere sabır versin. çünkü hakikaten bu tarz krizlerle ancak sabrederek başa çıkılabilir. sabredeceksin, susacaksın ki adamın öfkesi sana çarpmasın, boşluga gitsin.
ben tarz olarak punk müzik pek dinlemem hatt a pinup'ı da pek tanımam.ama "çeksene elini" coverı fikir ve aranje olarak gayet iyiydi.sırf bu coverın hatrına yedikule'deki yardım konserinde izlemistim. canlıda bence hareketli ve enerjik bir grup. yüxexes dergisinde albüm yapacakları haberini görmüstüm.umarım kısa zamanda tamamlanır da alır dinleriz...

bi tane mp3 unuzu dinledim gercekten begendim genelde herkes 2 tane atıyo neden sizin bu kayıttan başka bişi yok + kendi şarkınız yok mu ?!? bu soru saha oncede size sorulmuş başlıkları tek tek okudum fakat cevap vermemişsiniz merak ediyorum şimdi cevap gelicek mi?
(ozeLLikLe rica ediyorum pin-up hayranları cevap vermesin gruptan biri cevap versin)

pin-up'tan ayşegül ben, cevap veriyorum umarım çabuk okursunuz çünkü onlarca defa cevap verdiğim halde her seferinde bu başlığın sayfa sayısı azaltıldığından gerekli cevaplar da güme gidiyor heralde.

tekrar söylüyorum. kendi şarkılarımızı netten yayınlamak düşüncesinde değliz. zaten korsana bilmem neye hayır diye bağırırken, bir de albüm çalışması içindeyken demo yapıp elden ele dolaştırmamız amacının dışına çıkarıyor demoyu. konserlerde coşmak, coşturmak pin-up'ın en büyük özelliği. albümü olmamasına rağmen bu denli çok konser verme fırsatı yakalamış bi grubu bu kadar fazla merak ettiğiniz halde niye gelip izlemezsiniz, o da benim anlamadığım nokta. internetten tek tıkla edinmek daha kolay oluyor heralde. lütfen gruplara olan desteğinizi yalnızca gönülden yapmayın, bir işe yaramıyor. buyrun gelin dinleyin Pin-up her cumartesi gecesi Kemancı bar'da.

Not: benim evde gırgır olsun diye çalıp kaydettiğim şarkılar da dolaşıyormuş pin-up adıyla üzerinize afiyet.

tamam madem demonuz yok ben ankaradan kalkıp kemancıya gelicem 2 saat surse konser aynı gece donerim ankaraya!arkadaşlar herkes istanbulda oturuyor di mi ??

biz de bu nedenle, yurdun her yanındaki insanlara kendi şarkılarımızla ulaşabilmek için albüm çıkartmaya çalışıyoruz ve bunu yasal yollarla yapacağız.

dungeon bardaki barış akarsu konseri öncesi izlemiştim ve dinlemiştim sizi....yanılmıyorsam sezen aksu'dan "gel gel sarışınım" parçasını cover etmiştiniz...başarılı bir performansınız var bayanlar umarım kısa zamanda iyi yerlere gelirsiniz... 😉

afisonnnn.jpg

bol konser vermeye devam konderleriniz ses getiriyor,albümünüz olmamasına rağmen epey tanınıyosunuz...
çünkü kız grubusunuz.bu hem iyihem kötü farklı olan çabuk tanınır ama farklı oln çok eleştirilir,siz eleştirileri çok takmayın müziğinize devam edin iyi eleştirilerde alıyorsunuz,tarzınızı seven de çok insan var.devam edin yani,,herzaman farklı olanı,sivri olanı çabuk yontarlar...
aynısı benimde başıma geldi,türkiye'de amatör bir fritöz mü ne çabuk taşlayın,bunun içinde çekememezlikte vardır...

sizlere çoook başarılar efem..
bu arada ankara'da da fe-mail adlı bir kız grubu.
pin-up
fe-mail

kızlar matinesi falan düzenleyebilirsiniz.konsere erkekleri de almazsınız artık....

neyse ya bi de gitarcınız kırmızı bir p.r.s kullanıyor sanırım,çok zevkli bir insanmış.
tebrikler eder başarılarınızın devamını dilerim

awos demiş ki:
sizin başkaaa mp3 nuz fln yokmu kayıt fln yani koyarsanız sewınırım

pinup demiş ki:
.....tekrar söylüyorum. kendi şarkılarımızı netten yayınlamak düşüncesinde değliz. zaten korsana bilmem neye hayır diye bağırırken, bir de albüm çalışması içindeyken demo yapıp elden ele dolaştırmamız amacının dışına çıkarıyor demoyu. konserlerde coşmak, coşturmak pin-up'ın en büyük özelliği....

... yurdun her yanındaki insanlara kendi şarkılarımızla ulaşabilmek için albüm çıkartmaya çalışıyoruz ve bunu yasal yollarla yapacağız.

Arada eski mesajlara da bakarsanız -çok değil bir sayfa geriye- bazı soruları sorma gereği duymazsınız. Kızlar da belli ki sıkılmış bu sorulardan artık.

Geri