euphrates demiş ki:
Pin-up benim "seyredemediğim" gruplar içersinde en berbatıydı. Nasıl mı anladım? Gazi Ecza'da çalan gruplardan birindenim ve soundchecklerini izledim. Aslan yattığı yerden vb... işte! Yıllar önce lise 1'de filan stüdyoya gidip ortalığı dağıtırdık, aynen o müzik. Türkiye böyle bir ülke işte, hatunlar bir araya gelmiş diye erkek milletinin bir tarafları "ayakta" müziği "gözleriyle" dinliyor. Gerçekten kızgınım size, ne kadar profesyonel bir grupsunuz ve ne kadar sağlam bir ekipmanınız var ki 2 saat soundcheck yapıyorsunuz? Ordaki insanların antipatisini kazanan sesçi değil sizlerdiniz. Eğer 2 saat check yapacak kadar ustaysanız gidin kendi mix ayarlarınızı kendiniz yapın. Moğolların klavyecisi mixin başındaydı (çalamasalar da), ben miksin başındaydım ve hiç bir sorun yaşamadık. Elektrik problemi Gazi'nin kendi problemidir. Sizin tartıştığınız organizatör eleman gelip bizden defalarca özür diledi ki buna hiç gerek yoktu. Çünkü sizler dışında herkes çok sıcak ve eğlenceliydi. Ama hava soğuktu ve ben iki saat boyunca sizin o muhteşem checkinizi bekledim. Hayret doğrusu ben 5 dk öncesine kadar sizi liseyi yeni bitirmiş bir grup sanıyordum. Bence siz müziği bırakın...
Pin up u ne dinledim ne gördüm ne hatun olduklarını bilirim ne tarzlarını bilirim ;
Ama şu konuda tamamiyle haksızsınki soundcheck süresi uzun sürdüyse hepimizin bilecegi gibi sağlam sound la güzel bir konser verme amacı içindir.Sonuç olarak bir art niyet oldugunu sanmıyorum izlemeden yorum yapıyorum ama şartlar hiç akılının alamıcagı kadar kötü gidebilir ve ister istemez soundcheck çooooookkk uzun zaman alabilir.Bunda ne gibi bir artniyet olabilirki ?
Emin ol bir sorun çıkmıştır ve kötü sound la çalmaktansa çalmamak daha iyidir ! Onlarda sanırım çalmak için ellerinden geleni yapmışlar ortadaki sorunu çözmüşler ve bu uzun sürmüş olabilir no problem...
Türk milleti abaza olabilir
😀 Fakat gerçekten müzikten anlayan bir halkız ve eminim kimse pinup u sadece izlemeye deil dinlemeye geliyordur...
İzlemeye gelecek kadar azmış bir insan gider striptriz clup vs ye dostum çok acımasız eleştiriyorsun.Sonuç olarak ise beyenmediysen düzgün bir dille eleştiri yapmanı tavsiye ederim burda kimsenin kimseyi aşşağlamaya hakkı yok.
Bu tavırından sonra pin up müzigi bırakması fln sözkonusu bile deil sen müzikle ugraşıyorsan müzii zaten bırak , dinlemeyide bırak !
Bukadar saçma şey görmedim ya kız diye müzik yapamıcakmı ? Osmanlıdanmı kalmasın sen hayret bi olay yok millet biyerleri havada izliomuş hayret birşey senin ablan kız kardeşinde olabilir o sahnedeki kişi terbiye edin biraz !