müzik hattı programının saati değişti program artık 15.00-16.00y4s2_3d10 demiş ki:2 Ekimde DreamTV de Müzik Hattı programı. Saat : 13.00
bence çok yanlış düşünüyorsun. dream tv destek verdi cümlesi bence çok yanlış. neden bir grubun tanınmasında tv faktörü artık çok önemli. elbette bi kanal sürekli yer verecek ki onlar bi yerlere gelecek. zira etrafta ne kadar ünlü grup yada şarkıcı sanatçı varsa hepsi tv sayesinde bi yerlerde. elbette seninde duyduğun birçok kişiyi tvden gördün. ülkemizde tvler internet ve yazılı basından önde gelen etkenler unutma. benim sözüm aslında senin gibi düşünen birçok kişiye. nedense ülkemizde herkes müzikten anlıyor. yanlış anlama belki sende müzisyensin ama bence bu dream tv ile başlayan sözlerin tamamen yanlış. televizyon bir araçtır. dream tvde klibi çıkan bi çok grup yada şarkıcı oldu belkide ama onlar neden pinhani gibi sivrilemedi diye düşünmek gerekir değil mi ?dark_and_shadow demiş ki:şu anda istanbulda yı dinliyorum daa önce dinleiğimde bu kadar güzel hiç gelmemişti bu şarkı ama yine de kendilerini baya bi geliştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.bi de dream neden bu kadar destek verdi bu gruba acaba çünkü dream kliplerini bu kadar yayınlamasa büyük ihtimalle çoğumuz pinhani yi yeni yeni duymuş olcaktık.en azından ben öle olcaktım