😛 😆 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ...İŞTE BU...işte bu ya gurur duyuyorum gerçekten...benim için harika bir konserdi,zeynep ablamla,sinan abimle konuşmak,onları öyle kötü bir ses sistemine rağmen süper çaldıkları,süper söyledikleri şarkıları dinlemek,cooookk güzeldi harikaydı ben bu kadarını beklemiyordum...ben KISACA 😀 konser maceralarımızı anlatmazsam ölürüm...gürültü yarısını bari sen anlat ya...coook varr..😀😀😀..konsere normalde girmemiz yasaktı,üniversite öğrencilerinden başka kimse alınmıyacak diye bizi almadılar :evil: 😛 zuhaha 😀 😀 ama biz zaten zonguldak'ın kurdu olaraktan gizli yollardan konsere girdik ve iyi ki de gurultu'nun aklına uyup kamera görünce geri dönmemişiz 😀 😀 dimi gurultu????? 😛 😀 ya harikaydı sonrası köpek gelmesin diye ettiğimiz dualar...konserde sadece 5 kişinin sarkıyı sölemesi...herkesin kafayı cevirip bize bakması...arkadan susun diye sacımızı çekenler mi dersinizz...gerçekten çok iyiydi ya...konser sonrası akın eldes hocamızın ve pinhani üyelerinin yanında olmak çok güzeldi...bir posteri bana verdiğin için sağol sinan abicim...kocaman bir hatıra olarak kalacakkk...o resim çekerken ki "profesyonel" esprisi de manyaktı 😀 😀 😀 çoookk güzeldi gerçekten....çookk teşekkürler....bu arada akın eldes gerçekten büyük bir isimmmmm 😀 😀 😀 çoookkk mutluyummmmmm 😀 😀 😀 ve sunu da söylemeden geçemeceğim,biz üniversite'De manga gibilerinin de konserine gittik ama pinhani gerçekten çok iyi bir performans gösterdi...çookkkk iyi çookk...dewammm 😀 😀 😀