ya hürrüiyet zamanıda sadece 2 ytl ye vermişti orj.kaçırdım arşivime koyacaktım ne üzüldüm anlatamam,+100000000000......
normanbates demiş ki:Bayılıyoruz zaten milletçe dram izlemeye.. Bilmemkaç yüzünücü soykırım filmi hala doyamadı adamlar.. Siz de hala "vah vah" demeye doyamadınız..
Feeling demiş ki:
Feeling demiş ki:Soykırım, zaten kendi başına bile insanı ağlatacak bi olgu.. Bunu filmleştiren, çeşitli dramatik, ironik öğeler serpiştiren bi yönetmen, yanı sıra harika oyunculuk çıkaran oyuncular, "soykırım" diye adlandırdığımız konsepti alıp bi sanat eserine çeviriyolar.. Ve buna burun kıvırıyoruz?!
Adrien Brody kendini deliler gibi ispat etti o filmde, yanı sıra tek tek saymayayım, tüm oyuncular canla başla çalışmışlar ve ortada inanılmaz lezzetli bi eser var.. Sırf harcanan emek ve gösterilen çaba bile bu filmi bi numaraya yapmaya yeter, ki konusu katmıyorum hadiseye..
gizemkismet demiş ki:Adrien Brody'nin performansı diğerlerinden ayrı tutyor tabi.O günlerde yaşanılmış olayları anlatan en iyi filmlerden biri.O değilde ben o eve turşuyu koyan ama konserve açacağı koymayan ev sahiplerine ne diyeyim yaa!!!