Ben sana kisaca ozet geceyim. Elimden degisik aletler gecti, ucuzundan pahalisina, Mesa Boogie'den Gibson Fender G&L e kadar bir cok markanin pahali urunlerini de kullandim.
Yerinde olsam alacagim cihazlar sunlardir;
Gitar: Godin Session (2. el 700 ₺ civari)
Bu gitar Canada - USA uretimi bir fiyat/performans gitaridir. HSS dizilimle bence cok yonlu guclu bir gitar. Bu fiyata daha iyisini calmadim ve Mexico Fender'lerden daha basarili buldum. Kendisi modern bir Strat'tir ve manyetikleri iyidir.
Ampli: Laney Cub 12r (2. El 850 TL civari.)
Lambali, 1w ve 15w cikisi olan bir lambali amplidir. Pedallara tepkisi cok iyi ve tonlari oldukca basarilidir. MK1 bulursaniz ikinci elde daha iyidir ki bunlarda Celestion hoparlor vardir.
Efekt: Zoom G3 (2. El 300 TL civari)
Icinde dahili ses karti olan bence fiyatina gore en basarili aletlerden biridir. Bilgisayara baglayip kayit da alabilirsin. Bunun disinda pedal ve ampli simulasyonlari cok basarilidir. Looper vs. dahil mevcut.
Bu formul bana gore en mantiklisidir. Yerinde olsam ve cebimde bu kadar para olsa yapacagim is budur. Kisiden kisiye degisir ve iyi arastirma yapman gerekir. Benim formulum 1850 TL ve satmak istediginde de kimse basini agritmaz.
Kolay gelsin