Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amman ne güsel çok sevindim garage'da başlamanıza,e tabi biziz'de cumartesi sizsiz çekilmiyor 😆
bu arada bizim forum turk rock bölümüne taşındı haber vereyim dedim...
Ela'cım sesin çok güzelmiş çok güzel söylüyorsun... tabi ekip işi bu olay. çok da güzel çalıyorsunuz ancak metronom hep yükseklerde gibi sanki hep bir koşturma mı söz konusu 🙂
yorumlar için cok tesekkurler dilara_serin 🙂 Seni tekrar garage da gormek isteriz!!
flash haber::
Çagcan askerden dondu; PlanB'nin bassistliğini tekrar ustlendi arkadaşlar 🙂
gruba şimdiye kadar verdiği onca emekten dolayı Burak'a cook teşekkur ediyoruz efem..kendisini PlanB nin fahri üyesi ilan ediyorum 😛
tebrikler pek tebrikler... daha güzel bir sound elde edildiği vakit (ki bu garage olursa gözyaşlarıma hakim olamam🙂) daha da yüksek seviyelerde keyif alacağım bir grup daha keşfetmiş olmanın hazzı, sevici ve gururuyla selamlıyorum hepinizi....
arkadaşlar teşekkürler öncelikle...Studyoma müşteri olarak gelen plan b grubuyla kısa sürede kaynaşıp dost olduğum için çok memnunum.ayrılık vakti geldi işte.bundan sonra asıl grubum olan trio party ile performansa devam. www.trioparty.com
(gözünüzün önüne bakın🙂)
Arkadaslar bu hafta vokalimiz Ela Ankara dısında oldugu icin bizlerle birlikte olamıyacak ama Plan B degisik bir projeyle sahneye cıkacak sizlerinde tanidigi gruplardan 5 farklı vokal arkadasımız bize eslik etcek ve her zamanki gibi cok eglenceli olacak🙂)))...Kacırmayın!!!!