Kulaklık çıkışına kulaklığı takıyorum, ama sadece sol taraftan ses geliyor. Hafif çıkarınca iki taraftan da geliyor ses. Acaba dönüştürücü ya da kulaklıkta mı sorun var diye amfinin kulaklık çıkışına takıp denedim, sorun yok. Pod'a takınca dediğim gibi oluyor. Ayarlarla ilgili mi acaba?
Şimdi denedim hocam başka kulaklıkla, yine aynı. Sol taraftan geliyor sadece. Dediğim gibi zaten amfiye takınca sorun olmuyordu. Pod'un herhangi bir ayarıyla ilgili olabilir mi acaba?Hafif çıkardığında her iki taraftan ses geliyorsa Pod'da sorun olabilir. Başka bir kulaklıkla denedin mi? Bi kaç gün önce aynı şeyi bende yaşadım. Kulaklığı değiştirdim, benim kulaklıkta sorun varmış.
Başka bir şey takmayı denemedim hocam. Bi bakayım diye içini açtım Pod'un, görünürde bir şey yoktu. En son çıkışı değiştirmeyi denerim artık.Pod'un kulaklık kısmına kulaklık hariç başka birşey takmayı denedin mi? Stereo jack(3 bölmeli) yerine mono jack(2 bölmeli) mesela.
Örneğin mikrofonlu kulaklığın 4 bölmeli jack ı, bende bazı cihazlarda ses kaybına yol açıyordu, dediğin gibi biraz çekerek düzeliyor.
Sorun çıkıştan olursa bile değiştirmesi çok kolay(bozulacak bir garantin yoksa).
Peki değiştirmek istersem o çıkış ne kadardır ortalama bu konuda bilginiz var mı? En garanti çözüm o gibi duruyor.Vereceğini sanmam ama hoş durum değil tabi. Araya pul koymak falan gibi ilkel çözümler yok değil.
İçini de göremezsin. Olay içerdeki sacın formunda bitiyor.
Herhalde 2-3 tl + işçilik 😛Peki değiştirmek istersem o çıkış ne kadardır ortalama bu konuda bilginiz var mı? En garanti çözüm o gibi duruyor.
😀Herhalde 2-3 tl + işçilik 😛
Eyvallah dostum ya aklıma gelmemişti, yarın bakayım bi.Pc üzerinde pod farm kullandığımda genel olarak sola ve ya sağa yüzdelik ayarlama vardı bir ordan bak istersen
Henüz bakamadım abi, akşam bakacağım.Sorun düzeldi mi Furkan?
Şimdi farkettim o noktalarda HP_R ve HP_L yazıyormuş. 😀 Demek ki onların bağlantılı olması lazım? Yani dediğim gibi olursa sorun olmaz galiba?Arkadaşlar içini açtım bir kez daha Pod'un ve kulaklık girişinin orda resimdeki yuvarlak içine aldığım 2 noktayı iletken yardımıyla birleştirince sorun düzeliyor. Bir tel ile birleştirip öyle kullanmamda sorun olur mu acaba?
65532 eklentisini görüntüle