Pod xt & xt live

Xt Live ile kullanmak için roland cube-60 a baktım, gerçekten çok iyi yorumlar var ve gerçekten beğendim. Teşekkür ederim ama Pre Amp kısmında(Roland'ın) kendi simulatorleri var zaten ki bende zaten XTlive var.Galiba Roland olmaz benim için ama gerçekten çok güzel amfi...

Diğer önerileri daha araştıramadım ama teşekkür ederim, yorumlarımı yazarım tekrar.Şİmdilik kafamda Fender FM65 ya da FM212 var ya da kendime ufak bi mixer alcam.Tekrar görüşmek üzere..

amfi

teşekkür ederim arkadaşlar. Aslında Roland cube 60 çok güzel ama zaten bir simulatorden çıkıp başka bir simülatore girmiş oluyorum boşuna para vermiş olurum ona.

O kkonuda Laney olabilir FX send ve returnu var, olmadı pre- sinden girerim onun da daha ucuz olur tabi..

Ama aklımda Fender FM 65 ya da FM200küsür var gerçi onlar da biraz pahalı kaçar ama.

Ya da bugün Behringerin el kadar bir kutusunu gördüm extra gain ve amplifikasyon sağlayan bişeydi sanırım, XT live çıkışına onu bağlayıp oradan da bir kabine mi girsem diyorum hala kararsızım, ama en doğrusu amfi olacak galiba... Teşekkürler ilgilerinize

amfi

teşekkür ederim arkadaşlar. Aslında Roland cube 60 çok güzel ama zaten bir simulatorden çıkıp başka bir simülatore girmiş oluyorum boşuna para vermiş olurum ona.

O kkonuda Laney olabilir FX send ve returnu var, olmadı pre- sinden girerim onun da daha ucuz olur tabi..

Ama aklımda Fender FM 65 ya da FM200küsür var gerçi onlar da biraz pahalı kaçar ama.

Ya da bugün Behringerin el kadar bir kutusunu gördüm extra gain ve amplifikasyon sağlayan bişeydi sanırım, XT live çıkışına onu bağlayıp oradan da bir kabine mi girsem diyorum hala kararsızım, ama en doğrusu amfi olacak galiba... Teşekkürler ilgilerinize

elinde guitarport formatında patch olan varmı nette bir türlü bulamadım line6 edit benim bilgisasyarda açılmıyor sadece guitarpor çalışıyor sadece bu programla pod xt ye ton yükleyebiliyorum

Geri