Geçen sene Almanya'dan aldım aleti, konvertör falan bağlamadan direk giriyorum ,çatır çatır çalışıyo.Almanya ve Türkiye'nin volt değerleri aynı.virtuose demiş ki:......
2) yeni alırsam muhtemelen almanyadan getirticem, şu voltaj muhabbetine kafam takıldı.converter kullanırsam heralde sorunu aşarım dimi?gerçi almanyanın voltajını da bilmiyom ya neyse ...
gurkanisevic demiş ki:daha değişik kayıtlarda gönderebilirmisin ciddi almayı düşünüyorum bu aleti mesela customtone.com dan metallica, pantera tonları patchleri kullanarak bişeyler gönderseniz çok şükela olur...
tiamatx demiş ki:gurkanisevic demiş ki:daha değişik kayıtlarda gönderebilirmisin ciddi almayı düşünüyorum bu aleti mesela customtone.com dan metallica, pantera tonları patchleri kullanarak bişeyler gönderseniz çok şükela olur...
metallicanın welcome home sanatarium giriş+ solo bölümünü kaydettim
iki kanal kaydettim baya uğraştırdı bilgisayarda hala 64mb ram var 🙂
http://rapidshare.de/files/14948767/welcome.mp3.html
bu ton customtone dan değil ben yaptım evimdeki bilgisayar line6 edit programını açmıyor daha doğrusu açamıyor nefesi yetmiyor🙂 o yüzden tonları kendim yapmaya çalışıyorum
gorkyeah demiş ki:podxtlive'i dışarıda nasıl taşıyorsunuz çantası kendisiyle gelmiyo sanırım? (5kg taşımak da kolay diil hani 😛)
tiamatx demiş ki:bu tonu yazarken gitar olarak 1988 yamaha rgx612a(aktif-pasif manyetik) kullandım ritim kanalında tüm manyetikler aktif konumda solo kısmında humbucker pasif 2 single aktif şekilde kaydettim arkadaşın jackson gitarı bende şu anda onu kullandığım zaman tonların hiç biri tutmuyor
bilgisiyar benim baya eski olduğu için mi artık bilmiyorum pod xt programlarını açmıyor o yüzden tonu program halinde sana gönderemem ama müsait bir zaman bulabilirsem tonun değerlerini yazarım