erbill demiş ki:Bugun bilgisayarımı açtım podu yine aynı şekilde bağladım, bu sefer usb aygıtı tanıyamadı filan diyor, pc bi şekilde görmüyor podu, çalınca hoparlorden ses geliyor yani poc düzgün bağlı ama pc tanımıyor podu??? ses kartı oalrak görmemeye başladı , anlam veremiyorum , driverini indrin fln diyor, halbuki geçens efer hiç bir şey yüklemeden direk tanıyıp kaydetmişti xp...
2. problem ise output ta left right war , abi bunu monu y anasıl çevirecez? yani pc ye bağlayınca bile sadece sağ hoparlorden ses geliyor, bu ayarı nerden düzeltebilirm..?
Billie_Joe demiş ki:arkadaşlar Tab daki hold ne işe yarar ve tapla ilegili bişiler okudugumu hatırlıyorum delay süresi ile ilgili öle bişeyler varmı?
Usb kablosunu kontrol eterbill demiş ki:Bugun bilgisayarımı açtım podu yine aynı şekilde bağladım, bu sefer usb aygıtı tanıyamadı filan diyor, pc bi şekilde görmüyor podu, çalınca hoparlorden ses geliyor yani poc düzgün bağlı ama pc tanımıyor podu??? ses kartı oalrak görmemeye başladı , anlam veremiyorum , driverini indrin fln diyor, halbuki geçens efer hiç bir şey yüklemeden direk tanıyıp kaydetmişti xp...
2. problem ise output ta left right war , abi bunu monu y anasıl çevirecez? yani pc ye bağlayınca bile sadece sağ hoparlorden ses geliyor, bu ayarı nerden düzeltebilirm..?
Banshee demiş ki:Hadi ya PodXt bile o kadar pahalımı. Xt live ne kadar ya bilen varmı sıfır fiyatı çok önemli benim için muhtemelen tünelden alcam